Premier League: “Γκέλα” με παράπονα για την Τότεναμ του Μουρίνιο. Νίκες για Λέστερ και Γουότφορντ


Η Τότεναμ ξεκίνησε τη νέα χρόνια όπως τελείωσε την προηγούμενη, με… γκέλα, αφού ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον, έχοντας παράπονα και από τη διαιτησία, τα οποία έφεραν και κίτρινη κάρτα στον Ζοζέ Μουρίνιο. Με νίκης ξεκίνησαν το 2020 Λέστερ και Γουότφορντ.

Όπως τελείωσε την χρονιά ξεκίνησε και τη νέα η Τότεναμ, αφού γκέλαρε και κόντρα στη Σαουθάμπτον, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει την Τσέλσι στην πρώτη 4άδα της Premier League.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνο είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, με κορυφαίο αυτό για την ανατροπή του Ντέλε Άλι μόλις στο 11ο λεπτό, με τον διαιτητή να μην πηγαίνει καν στο VAR.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε μάλιστα κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για διαμαρτυρίες, αλλά “Άγιοι” ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τελικά τη νίκη με γκολ του Ινγκς στο 17′.

Στα άλλα δύο ματς που διεξήχθησαν την ίδια ώρα, η Λέστερ πέρασε άνετα από την έδρα της Νιούκαστλ με 3-0, χάρη σε γκολ των Πέρεζ, Μάντισον και Χαμζά, ενώ η Γουότφορντ κράτησε τη νίκη με 2-1 επί της Γουλβς, παρά το γεγονός ότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

 Τα αποτελέσματα στην Premier League

Μπράιτον – Τσέλσι 1-1

Μπέρνλι – Άστον Βίλα 1-2

Γουότφορντ – Γουλβς 2-1

Σαουθάμπτον – Τότεναμ 1-0

Νιουκάστλ – Λέστερ 0-3


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ