Κι όμως η Ιωάννα Ασημακοπούλου παραδέχτηκε ότι έχει ζηλέψει τον σύντροφό της


Η Ιωάννα Ασημακοπούλου εξομολογήθηκε πώς έχει πιάσει τον εαυτό της να ζηλεύει τον αγαπημένο της.

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία βρίσκεται σε σχέση μίλησε με ειλικρίνεια και αναφέρθηκε στον γάμο και τον τρόπο που τον φαντάζεται. Ακόμη, αποκάλυψε πως έχει βιώσει τον ανταγωνισμό στον χώρο της.

Ο χώρος που εργάζεσαι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Έχεις νιώσει αυτόν τον ανταγωνισμό;

Ναι, φυσικά και έχω νιώσει τον ανταγωνισμό, το θέμα είναι πώς θα εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου, μέσα στα χρόνια, να οχυρώνεται ψυχικά και να καταφέρνεις να συνεχίζεις την πορεία σου, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Δύσκολο και ουτοπικό ίσως, αλλά τουλάχιστον πρέπει να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν θέλω να κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους που με έχουν πληγώσει-προδώσει. Όταν αυτό συμβαίνει στη ζωή μας δεν σκέφτεσαι την ιδιότητα αυτού που σε πλήγωσε, αλλά στο π σε έκανε να αισθανθείς.

Πως είσαι μέσα τις σχέσεις σου, είτε είναι προσωπικές, είτε φιλικές ή επαγγελματικές; Είσαι απόλυτη ή βάζεις και λίγο νερό στο κρασί σου;

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μου, με τα χρόνια γίνομαι πιο διαλλακτική. Παλαιότερα ήμουν απόλυτη, τώρα όμως ενδοσκοπώντας περισσότερο και διακρίνοντας τις δικές μου αδυναμίες και ρωγμές, κατανοώ καλύτερα και των άλλων. Ρίχνω νερό στο κρασί μου πάντα για κάτι που πιστεύω ότι αξίζει να το κάνω. Είμαι ο άνθρωπος που θα δώσω δεύτερη ευκαιρία στους άλλους, επί της ουσίας. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σου.

Ιωάννα Ασημακοπούλου

Σου αρέσει να έχεις εσύ τον έλεγχο στη ζωή σου και να τα έχεις όλα under control;

Είμαι αρκετά ελεγκτική αλλά επιτρέπω στον εαυτό μου να αφήνω τη ζωή να με οδηγεί σε καινούργια μονοπάτια και όταν αυτό γίνεται ανακαλύπτω πτυχές του ψυχισμού μου που δεν ήξερα ότι τις έχω.

Ασπάζεσαι δηλαδή εν μέρη και το «συν Αθηνά και χείρα κινεί»;

Πιστεύω στη συνεργεία και των δύο. Σε μεγαλύτερο ποσοστό όμως εμείς δημιουργούμε τις συνθήκες για να επιτύχουμε το στόχο μας με τη δύναμη που έχουμε στα χέρια μιας. Υπάρχουν οι συμπτώσεις οι συγκυρίες αυτό που λέμε ευκαιρίες. Αν τα διαχειριστούμε σωστά, έχει καλώς.

Τα τελευταία χρόνια όλοι γνωρίζουμε πως είσαι πολύ ερωτευμένη και ζεις μια πολύ όμορφη σχέση. Ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδια σας;

Είμαι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή και είμαι με έναν σύντροφο που εκτιμώ και θαυμάζω. Ο πραγματικός γάμος πιστεύω ότι προϋπάρχει της τελετής μέσα από τον τρόπο που συνδέονται και συντροφεύουν δυο άνθρωποι και αυτό για μένα είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε τελετή. Τον γάμο τον έχω σκεφτεί με τον σύντροφο μου περισσότερο σαν επιστέ­γασμα της αγάπης μας και πιο πολύ ως μια καλή αφορμή για ένα καλό πάρτι (γελάει).

Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να ζηλεύει τον σύντροφό σου;

Ε, ναι φυσικά έχω ζηλέψει! Ανθρωποι είμαι και εγώ (γελάει). Υπάρχουν φορές που έχω ζηλέψει και το έχω εκδηλώσει αμέσως σαν να θέλω με κάποιο τρόπο να διώξω αυτό το άσχημο συναίσθημα από πάνω μου. Όταν ομολογείς τα πράγματα, με κάποιο μαγικό τρόπο είναι σαν να τα εξαγνίζει. Σαν να έρχεται μια καλή νεράιδα και με το μαγικό της ραβδάκι σου διώχνει κάθε άσχημη σκέψη. Πιστεύω ότι όλες οι σχέσεις πρέπει να βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Η σχέση παύει να υπάρχει όταν σταματήσει η αγάπη. Η αγάπη είναι η ανάγκη μου να μοιραστώ τα πάντα μαζί σου, να εξελιχθώ μέσα από σένα, να πά­ρω και να δώσω. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο απ’ αυτό.

Πηγή: Grande


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ