Καφέ της Χαράς: Η «Βάλια» αποκάλυψε αν είχε επαφές με τον «Μανωλάκη» όλα αυτά τα χρόνια (Photos)

Η μικρή Βάλια μεγάλωσε, ομόρφυνε, σπούδασε Νομική και επιστρέφει το Κολοκοτρωνίτσι

Η ηθοποιός Έφη Ρασσιά μίλησε για τη σειρά σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς είναι ξαναβρίσκεται στο «Καφέ».

Επίσης, αναφέρθηκε στον «Μανωλάκη» και στο αν είχαν κρατήσει επαφές όλα αυτά τα χρόνια.

Μόλις τελειώσατε τη Νομική, θα την ασκήσετε; Είναι μια παρένθεση το «Καφέ» ή επιθυμείτε να γίνετε ηθοποιός;

«Επαγγελματικά θα επιθυμούσα την υποκριτική. Η Νομική είναι η αγάπη μου, η επιστήμη μου, αλλά ο μεγάλος μου έρωτας είναι η υποκριτική».

Πώς είναι να ξαναβρίσκεστε στο «Καφέ» μετά από τόσα χρόνια;

«Στην αρχή είχα συγκινηθεί πάρα πολύ, γιατί ήταν ο παιδικός μου ρόλος, ένα κομμάτι του εαυτού μου και το συναντάω πάλι μετά από τόσα χρόνια.

Αλλά όταν βρεθήκαμε στους ίδιους χώρους, ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα. Ξύπνησαν μέσα μου οι μνήμες σαν χθες. Έχουμε και τον ίδιο σκηνοθέτη και είναι πολύ συγκινητικό-πως τότε με καθοδηγούσε σαν παιδάκι και τώρα ως επαγγελματία… Με την ίδια πατρική, σκηνοθετική γλύκα».

Με τον Πάρη είχατε κάποια επαφή όλο αυτό το διάστημα;

«Είχαμε χαθεί. Συναντιόμασταν καμιά φορά τυχαία, ήταν πολύ ζεστό το κλίμα και τώρα όταν βρεθήκαμε, αμέσως βγήκε αυτή η οικειότητα και αμέσως ξαναήρθε η σχέση Βάλιας – Μανωλάκη. Πατάμε πάνω εκεί, αλλά πλέον υπάρχει και κάτι πιο ερωτικό. Εμείς δίνουμε τη ζεστασιά και την οικειότητα και η Βόλια με τον Μανώλη το κάτι παραπάνω».

Έχετε ξαναπαίξει κάπου από τότε;

«Όχι, είναι η πρώτη επαγγελματική μου δουλειά».

Έχετε κάποια προσδοκία;

«Εύχομαι να αρέσει. Το ελπίζω, γιατί έχω διαβάσει το σενάριο και είναι πραγματικά ιδιαίτερο. Ο Χάρης με την Άννα δείχνουν ότι είναι μαέστροι του είδους και το κεντάνε πραγματικά. Το ευχόμαστε και κυρίως γιατί είναι κάτιπου θα κάνει τον κόσμο να γελάσει και να περάσει όμορφα», είπε στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here