Σοκάρει η χριστουγεννιάτικη ιστορία της Σάρον Όσμπορν: Πήραν φωτιά τα μαλλιά του


Σοκάρουν τα όσα περιγράφει η Σάρον Οσμπορν σε εκπομπή για μια πυρκαγιά στο σπίτι της… Αλήθεια ή ψέματα; Κι αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών στα σόσιαλ μίντια.

Η διάσημη περσόνα Σάρον Οσμπορν βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου κλήθηκε να πει μία ιστορία για να αποφασίσει το κοινό και η κριτική επιτροπή εάν είναι αληθινή ή ψεύτικη.

Έτσι η 67χρονη Σάρον θυμήθηκε μία πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της την περίοδο των Χριστουγέννων. Όπως είπε ξαφνικά άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός φωτιάς του σπιτιού και ο Όζι κατέβηκε στο σαλόνι για να δει τι συμβαίνει. Τότε αυτός άρχισε να φωνάζει «Σάρον, Σάρον βοήθησέ με», είπε η Σάρον.

«Πήγα κάτω ήταν στο σαλόνι και το χέρι και τα μαλλιά του είχαν πάρει φωτιά», συνέχισε η Σάρον, από ένα κερί που ήταν αναμμένο λόγω των γιορτών, όπως εξήγησε.

Όπως είπε προσπάθησε να τη σβήσει με ένα περιοδικό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Τον πέταξα έξω, όπου υπήρχε ένα σιντριβάνι και έτσι έσβησε η φωτιά. Και τότε σκέφτηκα: “Μα καλά που είναι αυτός ο βοηθός του Όζι;”. Έτσι πήγα στον ξενώνα και ήταν με ένα ύφος: “Τι έγινε, όλα καλά;”. “Όχι το σπίτι έχει πάρει φωτιά και βγες να βοηθήσεις. Πήγαινε να σώσεις τα έργα τέχνης” του είπα», συνέχισε η σύζυγος του Όζι.

«Στο σπίτι ήταν και τα σκυλιά και του είπα: “Πρέπει να πας μέσα και να βγάλεις τα σκυλιά”. Έτσι πήγε και πήρε τα σκυλιά. Στο μεταξύ είχε φτάσει και η πυροσβεστικοί. Πολύ συμπαθητικοί άνθρωποι. Ήρθαν και έβαλαν μία μάσκα οξυγόνου στον βοηθό. Τότε λοιπόν του είπα: “Πώς τολμάς, δουλεύεις εδώ και να πας τώρα θα βγάλεις τα έργα τέχνης από μέσα”. Πήρα τη μάσκα και την έβαλα στον σκύλο μου» είπε η Σάρον, με το κοινό της εκπομπής να την χειροκροτεί και να γελάει. Και τότε εξήγησε πως αποφάσισε να απολύσει τον βοηθό του συζύγου της.

«Μετά από αυτή τη φοβερή νύχτα δε μου μιλούσε. Ο Όζι κι εγώ είχαμε κάνει καταγραφή σε όλα και γελούσαμε ξανά και ξανά κι αυτός έλεγε: “Δεν βλέπω πού είναι το αστείο. Νομίζω ότι έχω πρόβλημα στους πνεύμονές μου”. Έτσι λοιπόν είπα απλά: “Αν νομίζεις ότι αυτό δεν είναι αστείο, μήπως νομίζεις πως είναι αυτό; και με ρώτησε: “Τι;” και του είπα: “Έχεις απολυθεί”» είπε η Σάρον αποσπώντας για μία ακόμα φορά το χειροκρότημα από τους παρόντες στο στούντιο.

Κι όλο αυτό θα μπορούσε ίσως να είναι μία αστεία ιστορία εάν δεν ήταν αληθινή, αφού όταν ήρθε η στιγμή για να αποφασίσουν οι κριτές εάν η Σάρον Όσμπορν λέει αλήθεια ή ψέματα, προέβλεψαν ότι η ιστορία ήταν πέρα για πέρα αληθινή κιι αυτή το επιβεβαίωσε.

Μετά την αποκάλυψη αυτή, ήταν φυσικό να πάρουν «φωτιά» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να καταδικάζουν τη στάση της Σάρον και να εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την τηλεπερσόνα.

«Ελπίζω για όλα αυτά να την μηνύσουν για τα πάντα», έγραψε ένας χρήστης Twitter και συμπλήρωσε: «Η Σάρον Όσμπορν έδειξε τον πραγματικό της εαυτό».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ