8 λέξεις: Ο θάνατος που θα σοκάρει το κοινό (photos)


H σειρά «8 λέξεις» και οι εξελίξεις της θα μας καθηλώσουν.

Ένας θάνατος έρχεται και αναστατώνει, ενώ οι σπαρακτικές στιγμές των πρωταγωνιστών που θα βιώσουν οι ήρωες είναι σοκαριστικές.

Η Ηλιάνα και η μικρή Αριάδνη κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο στην Κέρκυρα. Ξαφνικά η κοπέλα βλέπει μπροστά της τον Οδυσσέα και την “Ερση και παρατάει την κόρη της μέσα στο αυτοκίνητο για να τους επιτεθεί. Οταν επιστρέφει στο αυτοκίνητο, η μικρή είναι άφαντη και εκείνη φωνάζει πανικόβλητη το όνομα της.

Εκείνη τη στιγμή, ο Οδυσσέ­ας και η “Ερση ακούν τις φωνές και βγαίνουν στον δρόμο για να δουν τι συνέβη, με τον πρώτο να τηλεφωνεί στην Αστυνομία για να ξεκινήσουν οι απαραίτητες έρευνες.

Σύντομα τα νέα φτάνουν στον Μιχαήλ, ο οποίος πηγαίνει εσπευσμένα στο νησί και κατηγορεί την Ηλιάνα ότι φέρει αποκλειστική ευθύνη για ό,τι συμβεί στην κόρη τους. Εκεί, ο άντρας δέχεται τη συμπαράσταση του αδελφού του, Οδυσσέα, με τον οποίο ενώνονται πιο πολύ από ποτέ. Τα δύο αδέλφια, χωρίς να χάνουν χρόνο, ψάχνουν μαζί στις ακτές του νησιού και σε κάτι βράχια εντοπίζουν το αρκουδά­κι που της είχε κάνει δώρο ο Μιχαήλ. Η αγωνία για την Αριάδνη χτυπάει κόκκινο και όλοι κάνουν τα χειρότερα σενάρια.

Το δράμα τους κορυ­φώνεται όταν από την Αστυνομία ειδοποιούν τον Μιχαήλ πως βρέθηκε το πτώμα ενός κοριτσιού σε ερημική θαλάσσια τοποθεσία της Κέρκυρας. Εκείνος καλείται να πάει για την αναγνώριση του πτώματος και ζει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, αφού η σορός ανήκει στην ανήλικη κόρη του. Στη συνέχεια, μάλιστα, ξεσπάει όλον τον θυμό και τον πόνο του πά­νω στην Ηλιάνα, με βίαιο τρόπο. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα αρνείται να δεχτεί τον θάνατο της κόρης της και κατηγορεί τον Οδυσσέα και την “Ερση για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκαν τα πράγματα, ενώ πάνω στην απελ­πισία της προσπαθεί να βάλει τέλος και στη δική της ζωή, σύμφωνα με το my tv.

Η Ολυμπία καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι

Η Ολυμπία έκανε το πιο σημαντικό χειρουργείο της ζωής της, αλλά μία μετεγχειρητική επιπλοκή έκοψε απότομα τη χαρά του Σίμου και της Εύας. Μάλιστα, το κορίτσι εκμυστηρεύεται στους γονείς του πως δεν αισθάνεται τα πόδια του, με τον γιατρό να συστήνει εξέταση από ψυ­χίατρο.

Στη συνέχεια, η Ολυμπία παίρνει εξιτήριο και γυρίζει στο σπίτι σε αναπηρικό καροτσάκι και με πολύ κακή ψυχολογία, με τον Σίμο και την Εύα να προσπαθούν να την εμψυχώσουν αλλά μάταια. Παράλλη­λα, η Σμαράγδα μαθαίνει από τη Στέλλα ότι πλέον ο “Εκτορας γνωρίζει την αλήθεια για όσα έχουν κάνει στην οικογένεια Αρώνη και ειδικά στην Ηλιάνα.

Έτσι, η πρώτη θεωρεί ότι έφτασε η ώρα να καταστρώ­σει ένα καινούργιο σχέδιο. Ο καιρός περνάει και ο Ακης ενημερώνε­ται από τον ψυχίατρο της Ηλιάνας πως μετά το συγκλονιστικό συμ­βάν του παιδιού της η κοπέλα βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατατονία. Την ίδια στιγμή, ο Μιχαήλ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να συνεχίσει τη ζωή του. Γυρνάει στο γραφείο και ζητάει από τη Ρωξάνη να μετακομίσει σπίτι του, μαζί με τον Άγγελο.

Αργότερα, ο Μάρκος Καλλέργης κάνει την εμφάνιση του στην Αθήνα και επιλέγει να συναντήσει πρώτα-τον Μιχαήλ. Μέσα από την κουβέντα πατέρα και γιου ξετυλίγεται το κουβάρι του παρελθόντος. Έπειτα, ο πρώτος επι­σκέπτεται τον Νικηφόρο και του υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει να κερδίσει την έφεση στην αντιδικία με τη Ναυσικά.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ