Έρωτας Μετά: Η αποκάλυψη που θα αφήσει το κοινό με το στόμα ανοιχτό


Ο σεναριογράφος της σειράς αποκάλυψε κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά.

Ο Παναγιώτης Ιωσηφέλλης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη σειρά του Alpha, ενώ ανέφερε ότι το κοινό θα έχει άμεση εμπλοκή στις εξελίξεις του έργου.

Αυτό που είπε, λοιπόν, είναι ότι οι τηλεθεατές θα επηρεάσουν με τα tweets τους τις εξελίξεις!

Ακόμη, έδωσε ένα στοιχείο για το πώς πρέπει να σκεφτούν, ώστε να βρουν τον εγκέφαλο της απαγωγής.

Πώς γεννήθηκε η ιδέα για τη διαδραστική ενέργεια μέσω social media με τους θαυμαστές της σειράς;

Είναι η λογική του cross-platforms, του να διασταυρώσουμε τις πλατφόρμες αφήγησης. Η σκέψη ήταν μέσω του twitter και του blog να μπορούμε να δίνουμε πληροφορίες στους τηλεθεατές που δεν μπορούν να έχουν στη σειρά λόγω του περιορισμένου χρόνου και ειδικά για χαρακτήρες που δεν είναι κεντρικοί. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δώσουμε πολλές πληροφορίες.

Από εκεί και πέρα μέτρησε το γεγονός ότι η σειρά έχει όλη αυτή τη δράση στο twitter και το ότι είδαμε πολύ έξυπνους ανθρώπους με χιούμορ να μας σχολιάζουν. Απολαμβάνουμε τα σχόλια τους και βλέπουμε ότι το κοινό λειτουργεί σαν μια μεγάλη παρέα που παρακολουθεί τη σειρά και μιλάει για αυτήν και είναι πολύ σημαντικό ότι η σειρά γίνεται αφορμή για επικοινωνία. Σκεφτήκαμε λοιπόν πώς θα ήταν αν ένας χαρακτήρας μπορούσε να μιλήσει διαδικτυακά ως ρόλος, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά του.

Όλες οι αναρτήσει της Νόρας προέρχονται από εσάς;

Ναι, εμάς, την ομάδα που το γράφει.

Μπορούν οι υποθέσεις του κοινού να επηρεάσουν την εξέλιξη;

Είναι ήδη στο σενάριο αυτό! Και μάλιστα υπάρχουν αναφορές στο account. Η Νόρα αναφέρει τις συμβουλές που της δίνουν από το account και πως δεν μπορεί να το πει στον άντρα της, γιατί εκνευρίζεται με αυτά, αλλά πρέπει να ψάξει κάποια στοιχεία, γιατί της το είπαν στο account. Υπάρχει ένα κλειστό κύκλωμα διάδρασης.

Θα δούμε και κάποιους από τους λογαριασμούς των θεατών να βγαίνουν μέσα στη σειρά;

Επειδή υπάρχει ένα νομικό ζήτημα σε σχέση με την·· προβολή της συγκεκριμένης πλατφόρμας, είμαστε, για την ώρα, τουλάχιστον, και με τους εξαιρετικούς ανθρώπους του ΑΙΡΗΑ που πλαισίωσαν αυτή την ενέργεια, φειδωλοί στην αναφορά της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Ενώ, λοιπόν, αναφέρονται τα σχόλια και υπάρχει αυτό το διαδραστικό, δεν μπορούμε να δείξουμε κάτι που να υπάρχει το λογότυπο της πλατφόρμας. Μπορεί λοιπόν κάποιος να δει το σχόλιο του να εντάσσεται στη σειρά.

Παναγιώτης Ιωσηφέλλης

Φαντάζομαι ότι αυτό εξιτάρει ακόμα περισσότερο το κοινό.

Μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε αυτό το καινούργιο περιβάλλον. Για μένα η τηλεόραση εκτός της πλατφόρμας, η τηλεόραση που εκπέμπει και μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ταυτόχρονα το ίδιο πράγμα, για να συνεχίσει να υπάρχει χρειάζεται να ενσωματώσει καινούργια τεχνολογία. Το χρειάζεται για να παραμείνει ζωντανή.

Στη σειρά έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε μόνο το φινάλε;

Έχουμε αλλάξει ήδη πολλά. Ουσιαστικά πήραμε το κύριο σώμα που είναι τα ζευγάρια, αλλά προστέθηκε ένα πλήθος χαρακτήρων και οι πλοκές τους, καθώς η ελληνική εκδοχή είναι πολύ μεγαλύτερη της αργεντίνικης. Έπρεπε για να ανταποκριθούμε να ενσωματωθούν και άλλες γραμμές πλοκής. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες εξαιτίας της έκτασης.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία;

Ναι, το να μεγαλώσει τόσο και αυτό να γίνει με έναν έξυπνο τρόπο. Επίσης, η δυσκολία είναι να καταφέρουμε να κάνουμε συμπαθείς όλους τους χαρακτήρες, στο επίπεδο που αυτό είναι δυνατό.

Τον εγκέφαλο όλου αυτού που. έχει συμβεί, τον έχουμε δει ως πρόσωπο; Γιατί με τις ανατροπές έχουμε αρχίσει να αμφιβάλλουμε για αυτά που έχουμε δει!

Αυτή είναι δουλειά μας! Να σας κάνουμε να αμφιβάλλετε! Τον έχουμε δει μία φορά, αλλά δεν -μπορούμε να αποκαλύψουμε παραπάνω!

Ο Κωνσταντίνος ξύπνησε από το κώμα. Πώς θα λειτουργήσει αυτό;

Αυτοί που κρατούν την Άννα ζωντανή του ζητούν λύτρα και τον εγκλωβίζουν σε μια κατάσταση από την οποία είναι πολύ δύσκολο να βγει. Είναι ένας άνθρωπος σε παγίδα. Έχει πέσει πολύ βαθιά και πέφτει συνεχώς. Με το που ξυπνάει, πρέπει να διαχειριστεί την οικογένεια του και τον Χρήστο. Εκεί που όλοι έχουν την Άννα νεκρή, εκείνος μόνο μαθαίνει ότι είναι ζωντανή, αλλά δεν μπορεί να το πει σε κανέναν, γιατί τον απειλούν ότι θα τη σκοτώσουν. Ξυπνώντας από το κώμα, βρίσκεται ακόμα πιο εγκλωβισμένος από ό,τι ήταν πριν.

Έρωτας μετά

Η Νόρα θα κινδυνεύσει ουσιαστικά;

Αρκετά και σύντομα.

Επειδή την απειλεί ο Παράσχος;

Ναι, είναι απειλητικός και αυτό είναι μια σχέση που παρατείνεται. Επανερχόμαστε σε αυτούς με κάποιο τρόπο.

Θα τη σώσει το account

Όχι στην πρώτη φάση, στη δεύτερη, ναι, αλλά δεν μπορώ να πω παραπάνω!

Ποια συμβουλή θα δίνατε στους τηλεθεατές που ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος;

Να μην πάρουν ό,τι βλέπουν ως δεδομένο. Έχουν δει πράγματα τα οποία θα τους βοηθούσαν, αν είχαν το κλειδί. Αυτή τη στιγμή όμως θεωρούν δεδομένο ότι είδαν κάποια πράγματα, ενώ κατά μία έννοια δεν ισχύουν αυτά που είδαν.

Πηγή: 7 μέρες tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ