Γυναίκα χωρίς όνομα: Σχέδιο δολοφονίας! Νίκος και Κλειώ παγιδεύουν τη Μαρίνα (Photos)


Γυναίκα χωρίς όνομα: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην δραματική σειρά του Αντ1.

Η αγωνία έλαβε τέλος, καθώς η Μαρίνα και η Κάτια βρέθηκαν ξανά ύστερα από καιρό.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, μητέρα και κόρη μένουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ η Μάρθα καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος ξεφεύγει από την άγρια καταδίωξη της Αστυνομίας, η οποία όμως συνεχίζει να τον αναζητά παντού.

Στο μεταξύ, ο Κωστής ενημερώνεται για τον τραυματισμό της Κλειώς και τρέχει στο πλευρό της συνειδητοποιώντας πόσο πολύ την αγαπάει.

Οι μέρες περνούν και η κοπέλα αναρρώνει, ενώ οι έρευνες γιο τον πατέρα της συνεχίζονται. Μία είδηση πως βρέθηκε ένα πτώμα σε ένα δάσος πανικοβάλλει την Κλειώ, καθώς το μυαλό της πηγαίνει αμέσως στο κακό.

Η ίδια είναι αναστατωμένη από την εξαφάνιση του πατέρα της και ζητάει τη βοήθεια του Κωστή προκειμένου να τον βρουν.

Παράλληλα, η Κάτια αποκαλύπτει στη Μαρίνα την αλήθειά για την κακοποίηση που υπέστη από τον Νίκο.

Η κοπέλα, βλέποντας τα σημάδια στο κορμί της μητέρας της, σοκάρεται. Την ίδια ώρα, ο Φώτης ανακαλύπτει στο σπίτι της Μάρθας τον φάκελο του Νίκου, που αποδεικνύει ότι είναι ένοχος για τον φόνο της γυναίκας του.

Τότε, ο άντρας την πιέζει να τον παραδώσει στην Ασφάλεια.

Κι ενώ όλα δείχνουν πως η Κάτια και η Μαρίνα έχουν απαλλαγεί πια από τον Νίκο, τα δεδομένα αλλάζουν. Συγκεκριμένα, εκείνος είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στη ζωή τους, αυτή τη φορά έχοντας στόχο τη Μαρίνα.

Εν τω μεταξύ, ο Φώτης και ο Αργύρης θέλουν να σιγουρευτούν πως ο Νίκος επισκέπτεται την Κλειώ στο νοσοκομείο και προσπαθούν να της αποσπάσουν πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση του.

Μάταια, όμως, καθώς και η ίδια δεν γνωρίζει τίποτα. Παίρνοντας εξιτήριο και επιστρέφοντας στο σπίτι της, η κοπέλα βλέπει έκπληκτη μπροστά της τον Νίκο.

Η ίδια, μη μπορώντας να πιστέψει πως ο πατέρας της μπορεί να βλάψει κάποιον, αποφασίζει να τον βοηθήσει για να μην τον συλλάβει η Αστυνομία. Εκείνος, από την άλλη, εκμεταλλεύεται την αδυναμία που του έχει η κόρη του και της ζητάει να φωνάξει τη Μαρίνα στο σπίτι τους, καθώς, όπως της λέει, θέλει να της μιλήσει.

Έτσι, η Κλειώ γίνεται σύμμαχος του άθελα της και τηλεφωνεί αμέσως στην κοπέλα λέγοντάς της πως θέλει να συναντηθούν για κάτι σοβαρό. Όμως, όταν η Μαρίνα φτάνει εκεί, την περιμένει ο Νίκος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα απειλητικός και αποφασισμένος να τη σκοτώσει.

Πηγή: My tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ