Αντετοκούνμπο για Στερν: “Όταν είπε το όνομά μου άλλαξε η ζωή μου.”


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την απώλεια του θρυλικού κομισάριου του NBA Ντέιβιντ Στερν εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του και επισημαίοντας ότι ήταν ο άνθρωπος που του άλλαξε τη ζωή.

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Ντέιβιντ Στερν έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο θρυλικός πρώην κομισάριος του ΝΒΑ την Πρωτοχρονιά του 2020 πέθανε σε ηλικία 77 ετών και ενώ μόλις τον προηγούμενο μήνα είχε γίνει γνωστή η είδηση ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, για μία έκτακτη χειρουργική επέμβαση λόγω αιμορραγίας στον εγκέφαλο.

Ο Αντετοκούνμπο συγκεκριμένα δήλωσε όταν ερωτήθηκε για το θλιβερό γεγονός: “Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Ντέβιντ Στερν. Σήμαινε τόσα πολλά για το ΝΒΑ, το έκανε παγκόσμιο, έδωσε ευκαιρίες σε μένα, στον Κούκοτς, στον Γκασόλ, σε αρκετούς παίκτες απ’ όλο τον κόσμο. Όταν είπε το όνομα μου άλλαξε η ζωή μου. Άλλαξε τις ζωές πολλών ανθρώπων. Μιλήσαμε λίγο μετά, ήξερε από πού είμαι, την ιστορία μου”.

Η ανακοίνωση της επιλογής του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μιλγουόκι Μπακς στο Ν. 15 του Draft του 2013 από τον Ντέιβιντ Στερν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ