Superleague: Αποχή τέλος από τους διαιτητές. Επιστροφή στη δράση το Σαββατοκύριακο με ντέρμπι


Κανονικά θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της Superleague το προσεχές Σαββατοκύριακο (4-5/1) καθώς οι Έλληνες διαιτητές αποφάσισαν, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, να επιστρέψουν κανονικά στα γήπεδα παρά την αρχική απόφασή τους για αποχή. Ποδαρικό στο 2020 με ντέρμπι, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ.

Το πρωτάθλημα της Superleague θα ξεκινήσει ξανά τελικά το προσεχές Σαββατοκύριακο (4-5/1), όπως ήταν προγραμματισμένο, παρά τα όσα προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες που το έθεταν στον… αέρα. Οι Έλληνες διαιτητές αποφάσισαν να “παγώσουν” την αρχική τους απόφαση για αποχή και ενημέρωσαν πως μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη μέσω e-mail, η πλειοψηφία των 76 ρέφερι αποφάσισε να επιστρέψει κανονικά στη δράση και να διευθύνει τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής.

Ως εκ τούτου το πρωτάθλημα ξεκινά ξανά κανονικά, με τα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού -θα είναι κεκλεισμένων των θυρών- και Άρης – ΠΑΟΚ να τραβάνε τα βλέμματα από το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής. Σχετική ενημέρωση υπήρξε και από την διοργανώτρια αρχή της Superleague με ανάρτηση στα social media, στην οποία γράφεται χαρακτηριστικά: “Όλο το ποδόσφαιρο μαζί για την πρώτη σέντρα του 2020, με τα ματς της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Superleague.”

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Σάββατο 04/01

17.15 ΟΦΗ – Βόλος

19.30 Άρης – ΠΑΟΚ

20.00 Ατρόμητος – Αστέρας

Κυριακή 05/01

15.00 ΑΕΚ – Παναιτωλικός

17.15 Ξάνθη – ΑΕΛ

17.15 Πανιώνιος – Λαμία

19.30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ