Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προετοιμασία με “πονοκεφάλους” για τους “ερυθρόλευκους”


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τα αγωνιστικά προβλήματα να μη λείπουν, καθώς Βαλμπουενά, Ποντένσε και Σουντανί είναι εξαιρετικά αμφίβολοι, όσον αφορά τη συμμετοχή τους, ενώ φυσικά υπάρχει και η απουσία του κόσμου λόγω τιμωρία της έδρας των “ερυθρόλευκων”.

Δεν θέλει να σκέφτεται την πιθανότητα για περαιτέρω απώλειες βαθμών στη Superleague ο Ολυμπιακός, που προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο άδειο, λόγω τιμωρίας, “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την Κυριακή (5/1). Οι “ερυθρόλευκοι”, που δεν πήραν ρεπό ούτε την Πρωτοχρονιά, προετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο ματς εντείνοντας τους ρυθμούς από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάντως αρκετούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους αφού πλην του Γκιγέρμε, που είναι εκτός μάχης, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ποντένσε, Βαλμπουενά και Σουντανί, με τον Πορτογάλο να κρίνει την τελευταία στιγμή τι μέλλει γενέσθαι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ