Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μέσα οι Ποντένσε και Βαλμπουενά για το ντέρμπι


Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό καθώς Ντανιέλ Ποντένσε και Ματιέ Βαλμπουε΄να ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (5/1).

Τη βοήθεια των Ντανιέλ Ποντένσε και Ματιέ Βαλμπουενά θα έχει τελικά ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή (5/1) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, καθώς στην προπόνηση της Πέμπτης (2/1) φάνηκε πως έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Οι δύο παίκτες τέθηκαν έτσι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά το αν θα ξεκινήσουν βασικοί και ο χρόνος συμμετοχής τους είναι κάτι άγνωστο αφού καθώς έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις και σίγουρα δεν είναι 100% έτοιμοι.

Από εκεί και πέρα, εκτός μάχης είναι οι Γκιγέρμε, Σουντανί και Μπρούνο, ενώ κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελ Αραμπί, Ραντζέλοβιτς και Τοροσίδης δεν φαίνοντας ανησυχητικά και ικανά να τους κρατήσουν εκτός. Επίσης κανονικά φαίνεται πως θα αγωνιστεί και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, παρότι έχει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ