Πάτησε Μιλάνο ο Ιμπραΐμοβιτς. “Η Μίλαν είναι το σπίτι μου” – “Τρέλα” από τους οπαδούς


Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έφτασε σήμερα (2/1) στο Μιλάνο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στη Μίλαν και έλαβε υποδοχή… ήρωα στο αεροδρόμιο, όπου ο Σουηδός σταρ δήλωσε “Η Μίλαν είναι σπίτι μου”.

Στο Μιλάνο βρίσκεται από σήμερα (2/1) ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προκειμένου να ολοκληρώσει τα τυπικά της μετεγγραφής του στη Μίλαν. Ο “Ίμπρα” γνώρισε την αποθέωση από φιλάθλους της Μίλαν που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Λινάτε όπου προσγειώθηκε το ιδιωτικό αεροπλάνο, με το οποίο ταξίδεψε ο Σουηδός σούπερ σταρ από την Στοκχόλμη, όπου πέρασε τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Ο 38χρονος επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Η Μίλαν είναι σπίτι μου. Να με περιμένετε στο Σαν Σίρο, για να ξεσηκώσουμε ξανά τον κόσμο”. Ο Ιμπραΐμοβιτς  θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους “ροσονέρι” και θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του από την ομάδα, ενώ λογικά θα είναι στην αποστολή για το ματς με τη Σαμπντόρια, την προσεχή Δευτέρα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ