Πρώτο κανάλι ο ANT1 για το 2019


Σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό, ο ΑΝΤ1 αναδεικνύεται η μεγαλύτερη δύναμη για το 2019, εδραιώνοντας την κυριαρχία και τη θέση του ως πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, στο δυναμικό κοινό 18-54.

Με πυξίδα τις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, ο ΑΝΤ1 αντιμετώπισε με έμπνευση και δημιουργία τις νέες προκλήσεις της μικρής οθόνης και έβαλε στο επίκεντρο των στόχων του την παραγωγή ενός προγράμματος υψηλών προδιαγραφών.

Η πρωτιά που κατέγραψε, το 2019, δικαίωσε τη στρατηγική του και απέδειξε ότι είναι μια σταθερή και διαχρονική αξία για το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen από 01/01/2019 έως και 31/12/2019 ο ΑΝΤ1 ήταν στην 1η θέση, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 15,2%, σημειώνοντας άνοδο 3,2 μονάδων σε σύγκριση με το 2018.

Κατά τη διάρκεια του 2019, ο ΑΝΤ1 διατήρησε την πρωτοκαθεδρία του στην πρωινή ζώνη, την οποία άλλωστε εκείνος καθιέρωσε. Με εξαιρετικές επιδόσεις, ο ΑΝΤ1 ήταν πρώτος στην προτίμηση των τηλεθεατών από τις 6 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ.

Αξιοσημείωτη ήταν η αύξηση που κατέγραψε o ANT1 στην prime time αλλά και την late night ζώνη. Οι συγκεκριμένες ζώνες, το τελευταίο τρίμηνο του 2019 (Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2019), ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο τη δύναμή τους, καταγράφοντας αύξηση 4,1 μονάδων και 5,7 μονάδων αντίστοιχα, σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2018.

Το 2019, ο ΑΝΤ1 επένδυσε σε ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, με δυνατή μυθοπλασία και διαφοροποιημένες ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές που τον έφεραν στην κορυφή της τηλεθέασης. Είναι, αδιαμφησβήτητα, το κανάλι που έκανε τη διαφορά, κέρδισε τις εντυπώσεις με τις επιλογές του και ανάγκασε τον ανταγωνισμό να κάνει διορθωτικές κινήσεις.

Επόμενοι στόχοι είναι η περαιτέρω ανοδική του πορεία, η ενίσχυση του προγράμματός του με νέες προτάσεις, αλλά και η υλοποίηση ιδεών που θα έχουν ως βασικό άξονα την ποιότητα και την καινοτομία.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ