UEFA: “Ρέτσος και Εμμανουηλίδης στα 50 κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης.”


Η UEFA συμπεριέλαβε τoν Παναγιώτης Ρέτσο και τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη στα 50 κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης σε σχετικό αφιέρωμα που δημοσιοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Στα 50 κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης “που θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν μέσα στο 2020” συμπεριέλαβε η UEFA δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο από τον Παναθηναϊκό και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Λεβερκούζεν από το 2017 είναι δύο παίκτες που αξίζει κανείς να τους έχει στα υπόψη και να παρακολουθήσει την εξέλιξή τους μέσα στο 2020.

Στη σχετική λίστα που δημοσιοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, υπάρχουν ακόμα ονόματα όπως ο 18χρονος Μέισον Γκρίνγουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζεαν Κλερ Τοντιμπό που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι της Άρσεναλ, αλλά και ο 17χρονος Ανσού Φατί επίσης της Μπαρτσελόνα. Όσον αφορά του δύο Έλληνες παίκτες, γράφονται χαρακτηριστικά:

Δημήτρης Εμμανουηλίδης (Ελλάδα, 19 – Παναθηναϊκός): Εχει παραχωρηθεί ως δανεικός στον Πανιώνιο και ως πλάγιος επιθετικός σκόραρε δύο φορές στο τέλος του παιχνιδιού ως αλλαγή το φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένου ενός γκολ έναντι του Ολυμπιακού. Ο Εμμανουηλίδης, γεννημένος 24.10.2000, έχει τρία γκολ σε οκτώ ματς με τον Πανιώνιο, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων.

Παναγιώτης Ρέτσος (Ελλάδα, 21 – Λεβερκούζεν: Ο Έλληνας αμυντικός έχασε την περσινή σεζόν λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, αλλά ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού είναι και πάλι ενεργός. Αγωνίζεται και πάλι στην Bundesliga, είναι ένας πολύ δυνατός αμυντικός και κίνδυνος – θάνατος στα στημένα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ