Άρης – ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Αουγκούστο. Αμφίβολος για το ντέρμπι


Ο Ντάγκλας Αουγούστο αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ λόγω ενοχλήσεων και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο (03/01), όντας πλέον αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη στη 17η αγωνιστική της Superleague, με τον Αμπέλ Φερέιρα να… χάνει τον Ντάγκλας Αουγκούστο από την προπόνηση.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός, ώστε να δοκιμάσει ξανά αύριο, για να δει αν θα μπορεί να υπολογίζεται για το ματς του Σαββάτου (02/01). Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο Κλέανθης Βικελίδης, με την Πέμπτη (02.01) να είναι αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ασχολήθηκαν με την τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ ξεχωριστή δουλειά έγινε και στα τελειώματα.

O Άντερσον Εσίτι επέστρεψε κανονικά με την ομάδα καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, αποχώρησε από την προπόνηση και η κατάσταση του αναμένεται να εκτιμηθεί αύριο. Οι Χοσέ Κρέσπο και Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισαν το πρόγραμμα τους στο γήπεδο, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Λέο Ζαμπά έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για θεραπείες.

Την Παρασκευή (03.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ