Απίστευτο: Παπάς στη Λάρισα ξυλοκόπησε γυναίκα γιατί πήρε δεύτερο… αντίδωρο

Μια καταγγελία στη Λάρισα έχει ξεσηκώσει σάλο. Εφημέριος ναού καταγγέλλεται ότι χειροδίκησε κατά πιστής γιατί… πήρε δεύτερο αντίδωρο.

Το πρωτόγνωρο περιστατικό που αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», έλαβε χώρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όταν ιερέας και επίτροπος με την ολοκλήρωση της Θείας λειτουργίας – κάτω από συνθήκες που θα διερευνηθούν – λογομάχησαν με την πιστή και ο εφημέριος όχι μόνο έχασε την ψυχραιμία του, αλλά και χειροδίκησε σε βάρος της γυναίκας.

Ο 48χρονος εφημέριος θα κληθεί ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της Μητρόπολης Λάρισας για να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες που τον θέλουν να χαστουκίζει την 60χρονη γυναίκα, να την τραβά από τα μαλλιά, να την χτυπά στον τοίχο έξω από το προσκηνυτάρι, να τις αρπάζει τα αντίδωρα και να τα πετά κάτω!

Η πιστή όπως αναφέρει το onlarissa.gr μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να υπάρξει και ιατρική γνωμάτευση για το συμβάν.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όλες αυτές οι ειδήσεις που αφορούν παπάδες, ακόμα και από τον τίτλο τους δείχνουν ότι εμπεριέχουν μια υπερβολή, μια άγνοια και ίσως ένα δόλο που συνήθως έρχεται από άθεους και αλλόθρησκους. Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Στην εποχή που ζούμε οικογένειες ολόκληρες επιβιώνουν επειδή υπάρχει η εκκλησία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here