Μαγευτικό βίντεο με drone από την χιονισμένη Πάρθηνα: Στα λευκά το καταφύγιο στο Μπάφι


Μαγευτικές είναι οι εικόνες από την Πάρνηθα, η οποία έχει ντυθεί στα λευκά έπειτα από τις τελευταίες ημέρες κακοκαιρίας που έφεραν χιονοπτώσεις.

Το drone της ομάδας UpStories κατέγραψε το πρωί του Σαββάτου την εικόνα της κορυφής της Πάρνηθας, στο ύψος του καταφυγίου Μπάφι, όπου το ύψος του χιονιού είναι σημαντικό.

«Ηφαιστίων»: «Κόκκινος» συναγερμός της ΕΜΥ

Βροχές, χιονοπτώσεις ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου, έντονο ψύχος και πολύ θυελλώδεις άνεμοι θα είναι τα χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας «Ηφαιστίων» που θα επηρεάσει τη χώρα μας από το πρωί της Κυριακής (5/1).

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, βροχές θα σημειωθούν από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (5/1) στο Ιόνιο, οι οποίες σταδιακά στα νότια θα ενισχυθούν.

Ο καιρός τα Θεοφάνεια

Την Δευτέρα των Θεοφανείων (6/1) αναμένονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ολικός παγετός σε ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές, χιονοπτώσεις κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλία και Βορειοανατολική Πελοπόννησο που γρήγορα θα περιοριστούν στην Αττική και στην Εύβοια, ισχυρές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου και περαιτέρω ενίσχυση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο, όπου θα φτάνουν τα 10 μποφόρ.

Δείτε το βίντεο από την χιονισμένη Πάρνηθα


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ