Ο Τομ Χανκς δάκρυσε στις Χρυσές Σφαίρες – Τι είπε για την Ελλάδα (vids)


Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Τομ Χανκς όταν πήρε στα χέρια του το βραβείο Cecil B. DeMille για την προσφορά του στον κινηματογράφο στις Χρυσές Σφαίρες.

Ο 63χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης Τομ Χανκς που πρόσφατα έγινε Έλληνας πολίτης, έδωσε το παρών στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Χόλιγουντ, μαζί με τη σύζυγό του, ελληνικής καταγωγής, Ρίτα Γουίλσον.

Ο σταρ του Χόλιγουντ παρέλαβε το βραβείο αλλά δεν έγινε viral μόνο για αυτό. Ο Χανκς δεν κατάφερε να κρύψει το σοκ του κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου μονολόγου του παρουσιαστή των Χρυσών Σφαιρών, Ρίκι Τζερβές.

Τα σχόλιά του άφησαν άναυδο τον Τομ Χανκς που εντοπίστηκε να γουρλώνει τα μάτια και να μένει με ανοικτό στόμα. Ο Βρετανός κωμικός ήταν για 5η φορά παρουσιαστής στις Χρυσές Σφαίρες και στην ομιλία του αστειεύτηκε για τα πάντα: από την Φελίσιτι Χόφμαν και τα προβλήματα με τον νόμο, μέχρι την ερωτική ζωή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, το ύψος του Μάρτιν Σκορσέζε και την κυριαρχία του Netflix στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Ωστόσο, ο Τομ Χανκς άφησε το στίγμα του όχι μόνο για τις γκριμάτσες του αλλά και για την συγκίνησή του παραλαμβάνοντας το βραβείο του, μιλώντας επίσης και για την Ελλάδα!

Ο Τομ Χανκς λύγισε στον ευχαριστήριο λόγο του ειδικά όταν αναφερόταν στην οικογένειά του. «Ένας άνδρας είναι ευλογημένος όταν βλέπει την οικογένειά του να είναι όπως η δική μου εδώ μαζί μου και την γυναίκα μου που με κάθε τρόπο μου έχει μάθει τι είναι η αγάπη», είπε.

Και πρόσθεσε: «Πέντε παιδιά που είναι πιο γενναία, πιο δυνατά και πιο σοφά από τον γέρο πατέρα τους. Και μια ομάδα ανθρώπων που με αντέχουν για ολόκληρους μήνες».

Ηταν, βλέπετε, η πρώτη ερώτηση που του έτυχε από Έλληνα ανταποκριτή στο Χόλιγουντ. Αλλά μόλις ο δημοσιογράφος τού συστήθηκε ο Χανκς αμέσως αποκρίθηκε: «Α! Εχω ερωτήσεις για την τιμητική πολιτογράφησή μου ως Ελληνας: πρώτον πρέπει να υπηρετήσω στον στρατό; Δεν είμαι καλός σε αυτό, πονάω στα γόνατα και είμαι γέρος. Πρέπει να πληρώσω φόρους; Αστειεύομαι, είναι μεγάλη τιμή» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος ως γνωστόν κάθε καλοκαίρι παραθερίζει στην Αντίπαρο.

Το ενδεχόμενο, επίσης να γίνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, άφησε ανοιχτό ο ίδιος ο ηθοποιός χαριτολογώντας στη διάρκεια της τελετής στο Beverly Hills Hilton.

Μιλώντας για την υποκριτική και πόσο πολύ την απολαμβάνει, ο σταρ, που επισκέπτεται την Ελλάδα κάθε χρόνο για διακοπές με την συμπατριώτισσα μας σύζυγό του, την κινηματογραφική παραγωγό Ρίτα Γουίλσον, θέλησε να εξηγήσει ότι δεν δουλεύει για τα λεφτά αλλά για τη χαρά της δουλειάς. Και το έθεσε ως εξής: «Είμαι πλούσιος, είμαι πολύ πλούσιος. Μπορώ όποτε θέλω να πάω να μείνω στην Ελλάδα» είπε, απευθυνόμενος στους ανταποκριτές του ξένου Τύπου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ