Χειμερινές Εκπτώσεις 2020: Πότε ξεκινούν – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα


Ειδήσεις | Χειμερινές εκπτώσεις: Οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν πάντα τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται τέλη Φεβρουαρίου, δηλαδή στις 28 ή 29 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι φετινές χειμερινές εκπτώσεις θα αρχίσουν τη Δευτέρα στις 13 Ιανουαρίου 2020 και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Οι ημερομηνίες των εκπτώσεων είναι κατά βάση οι ίδιες με την προηγούμενη χρονιά και υπάρχει μια μικρή απόκλιση μιας ή δυο ημερών.

Σημειώνεται ότι οι επίσημες περίοδοι των εκπτώσεων μέσα στο έτος είναι τέσσερις, δύο χειμερινές και δύο καλοκαιρινές, ενώ είθισται μέσα αυτά τα διαστήματα κάποιες Κυριακές τα καταστήματα είναι ανοιχτά.

Φέτος, την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή στις 19 Ιανουαρίου θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα της χώρας με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ