Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ποσειδώνος – Δείτε σε ποια σημεία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ξεκινούν από σήμερα (7/1/2019) στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Καλλιθέας και του Παλαιού Φαλήρου.

Οι ρυθμίσεις θα γίνουν στο ρεύμα προς Γλυφάδα σε δύο σημεία, λόγω έργων ανάπλασης του Φαληρικόύ όρμου.

Το πρώτο σημείο είναι στην συμβολή της Συγγρού με την οδό Αεροπόρων στην Καλλιθέα και το δεύτεροι σημείο στο ύψος του Esplanade στο παλιό Φάληρο.

Οι οδηγοί θα πρέπει να δείξουν υπομονή αφού οι ρυθμίσεις θα ισχύουν όλο το 24ωρος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας θα διαρκέσουν ένα έτος και στην μεν πρώτη περίπτωση θα κλείσει η δεξιά λωρίδα, στην δεύτερη περίπτωση η αριστερή λωρίδα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, κατά το χρονικό διάστημα από 07.01.2020 έως 06.01.2021 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Καλλιθέας και Π. Φαλήρου, ως εξής:

Κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος του κλάδου της Λ. Συγγρού-Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα του από το ύψος της συμβολής της Λ. Συγγρού με την οδό Αεροπόρων έως το ύψος της συμβολής της Λ. Ποσειδώνος με την οδό Καρτσιβάνη.

Κατάληψη του αριστερού τμήματος του οδοστρώματος (τύπου Λ.Ε.Α) του κλάδου της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα του 100μ. ανατολικά από το ύψος της γέφυρας ¨Εσπλανάδα¨ έως το ύψος της οδού Γλαύκου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here