Το πρώτο βιβλίο της δημοσιογράφου Μαρκέλλας Σαράιχα


Το πρώτο βιβλίο της Μαρκέλλας Σαράιχα Φέσσα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο. Το 12 Month Journey In Greece, είναι ένας ταξιδιωτικός οδηγός διαφορετικούς απ΄όσους γνωρίζετε μέχρι τώρα.

20+1 προορισμοί, 10 φθινοπωρινοί – χειμερινοί και 10 ανοιξιάτικοι-καλοκαιρινοί με 1000 φωτογραφίες , θα σας ταξιδέψουν μέσα από την Ιστορία τους, τα Ήθη και τα Έθιμά τους και τις παραδόσεις τους. Μετά από την επιτυχία του ταξιδιωτικού site της http://www.travelgirl.gr και τις σημαντικές συνεργασίες με φορείς του Τουρισμού, η Μαρκέλλα Σαράιχα Φέσσα, ή αλλιώς το travelgirl προχωράει στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Με σημείο αναφοράς τον τόπο καταγωγής της, την Καβάλα, η συγγραφέας ξεκινάει το μεγάλο της ταξίδι στο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, σε μυστικά μέρη και αξιοθέατα που αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων ξένων επισκεπτών από κάθε γωνιά του πλανήτη. Λακωνική Μάνη, Λιχαδονήσια, Καμένα Βούρλα, Μήλος, Πολύαιγος, Νάξος, Μικρές Κυκλάδες, Πάτμος, Αρκοί, Πήλιο, Ρόδος, Σαντορίνη, Σπέτσες , Ύδρα, Πόρος, Τήνος, Αράχωβα, Αγόριανη, Δελφοί, Παύλιανη, Ζαγοροχώρια, Καλάβρυτα, Καρπενήσι, Ναύπλιο, Μετέωρα, Καλαμπάκα, Περτούλι, Ελάτη, Νεραιδοχώρι, Τρίκαλα Κορινθίας, Τρίκαλα Θεσσαλίας, Μύλος Ξωτικών και τα χωριά της Γορτυνίας μέσα από τα μάτια της Μαρκέλλας Φέσσα Σαράιχα, θα σας κάνουν να ετοιμάσετε βαλίτσα.

Το βιβλίο αναμένεται να μεταφραστεί σύντομα και στα αγγλικά και στα κινέζικα, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι παρουσιάσεις του στις περιοχές που έχει ταξιδέψει η συγγραφέας.

Η πρώτη παρουσίαση έγινε στα Τρίκαλα και στο Μύλο των Ξωτικών όπου το βιβλίο δόθηκε και στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη όπου παραβρέθηκε την ίδια ώρα στο σημείο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ