Κωστής Χατζηδάκης: «Ευχαριστώ τα στελέχη της ΔΕΔΔΗΕ»

Με μια ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός θέλησε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους της ΔΕΔΔΗΕ για τον αγώνα που κατέβαλαν εν μέσω της κακοκαιρίας «Ηφαιστίωνας».

Ο υπουργός ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, με ανάρτησή του στο Facebook εξήρε τους εργαζόμενους της ΔΕΔΔΗΕ για τις προσπάθειες που κατέβαλαν εν μέσω κακοκαιρίας.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΔΕΔΔΗΕ, ιδιαίτερα τους εναερίτες, που κατέβαλαν μια τεράστια προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης μέσα σε χιονοπτώσεις και ανεμοθύελλες. Φυσικά οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να εξαφανίσουν ούτε την κακοκαιρία ούτε το πρόβλημα των χαμηλών επενδύσεων στο δίκτυο όλα τα τελευταία χρόνια. Η εγκατάλειψη του δικτύου για την οποία έχω μιλήσει από το καλοκαίρι και μου έλεγαν ότι καταστροφολογούσα έχει τις συνέπειές της και τις ζήσαμε! Η νέα διοίκηση ξεκίνησε τις προσπάθειες εκσυγχρονισμού οι οποίες θα συνοδευτούν και από τη μερική ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να εξευρεθούν περισσότερα κεφαλαία για επενδύσεις. Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει όλοι μας να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους για την υπερπροσπάθεια τους. Δεν πρέπει μόνο να ασκούμε κριτική, πρέπει όλοι μας όταν πρέπει να πούμε ένα «ευχαριστώ» να το λέμε χωρίς δισταγμό!»

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here