Ντάρκο Κοβάσεβιτς: «Πιστεύω στη Δικαιοσύνη» – Το πρώτο μήνυμα του Σέρβου μετά την επίθεση


Σοκαρισμένος ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού από την δολοφονική επίθεση στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Το πρώτο του μήνυμα μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα έστειλε ο παλαίμαχος Σέρβος ποδοσφαιριστής, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Μεταξύ άλλων, ο Κοβάσεβιτς στην ανάρτησή του στο Instagram έκανε λόγο για ένα «φρικτό γεγονός που τον σόκαρε», ενώ την ίδια ώρα ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την περιπέτεια που πέρασε, δηλώνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη σε Αστυνομία και Δικαιοσύνη για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το μήνυμα του Κοβάσεβιτς μετά την δολοφονική επίθεση:

«Πρώτα από όλα θέλω να όλους μου τους φίλους και όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν για μένα και μου έστειλαν την αγάπη τους σχετικά με την απαίσια εμπειρία, που σόκαρε εμένα και την οικογένειά μου. Δεν είμαι πρόσωπο που σχετίζεται με συγκρούσεις, δεν έχω και δεν είχα εχθρούς, αυτά τα πράγματα δεν με ενδιαφέρουν. Ημουν πάντα αθλητής, οικογενειάρχης και αυτά τα δύο είναι που έφτιαξαν τη ζωή μου. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι πιστεύω στη Δικαιοσύνη και αφήνω την κατάσταση στα χέρια της αστυνομίας, να κάνει τη δουλειά της. Της έχω εμπιστοσύνη ότι θα ανακαλύψει την αλήθεια και το κίνητρο πίσω από το φρικτό γεγονός. Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για την ανησυχία σας και τα όμορφα μηνύματά σας αυτές τις μέρες».

https://www.instagram.com/p/B7E3JZTpqUF

Τι «βλέπουν» οι Αρχές

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η έρευνα των αστυνομικών για την ανεύρεση κάποιου κάλυκα ή βολίδας στο σημείο όπου ο δράστης πυροβόλησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Σύμφωνα με την συντάκτρια αστυνομικού ρεπορτάζ του CNN.gr, Μίνα Καραμήτρου, μετά από αυτή την εξέλιξη, οι αστυνομικοί εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε περίστροφο και όχι πιστόλι.

Άρα, ενδέχεται να μην βρισκόταν το όπλο που χρησιμοποίησε ο κακοποιός στο όχημα που βρέθηκε καμένο μετά την επίθεση, αλλά ένα άλλο πιστόλι.

Οι αστυνομικοί το απόγευμα ζήτησαν από το Σέρβο πρώην ποδοσφαιριστή να πάει ξανά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και τον ρώτησαν επίμονα για το εάν υποψιάζεται ποιος μπορεί να ήθελε να του στήσει αυτή την ενέδρα.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Δεν έχω δεχτεί απειλές και ούτε έχω επιχειρηματικά και οικονομικά ανοίγματα. Κάνω μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Δεν έχει υπάρξει διένεξη και αντιπαλότητα με κανένα άτομο», απάντησε ο ίδιος.

Βάζοντας σε μια τάξη τα δεδομένα και τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, καταλήγουν σε συμπεράσματα ενώ απαριθμούν και τα ερωτήματα σχετικά με τον πυροβολισμό.

Έτσι, έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο δράστης γνώριζε πολύ καλά ότι δεν υπήρχαν κάμερες, ούτε στην πολυκατοικία του θύματος, αλλά ούτε και στις διπλανές πολυκατοικίες, ενώ προς το παρόν το συμπέρασμα τους είναι ότι επρόκειτο για ένα μήνυμα στον πρώην ποδοσφαιριστή.

Πάντως, οι Αρχές κάνουν λόγο για μια καλά μελετημένη επίθεση που, όμως, μπορεί και να μην εκτελέστηκε από επαγγελματίες κακοποιούς.

Ο ρόλος της κόρης του Σέρβου άσου

Ιστοσελίδα από τη Σερβία υποστηρίζει πως η κόρη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς σχετίζεται με τους πυροβολισμούς σε βάρος του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης στη Γλυφάδα.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς το βράδυ της Τρίτης (07/01) είδε έναν άγνωστο άνδρα που επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο μάρκας «Smart» να ανοίγει… πυρ εναντίον του. Ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού γλίτωσε… από θαύμα, αφού πρόλαβε – όπως κατέθεσε στην αστυνομία μετά το συμβάν – να βουτήξει προς το έδαφος και να αποφύγει τις σφαίρες.

Από τη στιγμή που έγινε το περιστατικό, αυτό που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αστυνομία ήταν τα αίτια της επίθεσης. Παράλληλα, στην πατρίδα του Κοβάσεβιτς ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα για το γιατί πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μάλιστα, ιστοσελίδα στέκεται σε δυο πιθανές αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον δράστη.

Η ιστοσελίδα «Alo.rs» αναφέρεται σε πληροφορίες, από πηγές που προέρχονται από το περιβάλλον του παίκτη. Ένα από τα πιθανά κίνητρα των δραστών είναι οι οικονομικές/επαγγελματικές διαφορές. Το δεύτερο σενάριο, όμως, εμπλέκει και την κόρη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και μια περιπέτεια που είχε στο παρελθόν.

Η κόρη του διεθνούς άσου είχε στο παρελθόν ένα τροχαίο ατύχημα, στο οποίο έφταιγε η ίδια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ