«Συννεφιασμένη» η Ελισάβετ – Η πρώτη εμφάνισή της μετά τη «βόμβα» Χάρι – Μέγκαν

Για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μάρκλ ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Ελισάβετ φωτογραφήθηκε να φεύγει από το Σάντρινγχαμ στο Νόρφολκ οδηγώντας η ίδια το Land Rover της το μεσημέρι της Παρασκευής και κατευθύνθηκε σε μια εκδήλωση με πολλούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων θα ήταν και ο εγγονός της Πίτερ Φίλιπς. Όπως θα δείτε και στα πλάνα, η βασίλισσα δεν είναι και τόσο ευδιάθετη, ενώ το πρόσωπό της είναι φανερά σκοτεινιασμένο.

Η βασίλισσα πέρασε τα Χριστούγεννα στο Σάντρινγχαμ μαζί με την οικογένειά της και συνήθως μένει εκεί έως τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα τηρήσει και φέτος την παράδοση δεδομένων των εξελίξεων στο παλάτι.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

Στον Καναδά η Μέγκαν

Η Μέγκαν, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, επέστρεψε στον Καναδά για να είναι με τον γιο τους μετά το ρήγμα που προκάλεσε το ζευγάρι στη σχέση του με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ανακοινώνοντας αιφνιδιαστικά ότι θα αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα για να περνάει περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας προσπαθούν να αποκλιμακώσουν την κρίση αναζητώντας μια λύση για τον Χάρι και την Μέγκαν μετά την δημόσια ανακοίνωση της απόφασης του ζευγαριού χωρίς προηγουμένως να συμβουλευτεί το Παλάτι.

Το ζευγάρι πέρασε έξι εβδομάδες στον Καναδά στο τέλος του περασμένου χρόνου προτού επιστρέψει στη Βρετανία και η πρώτη επίσημη υποχρέωσή του το 2020 ήταν, πριν από μερικές ημέρες, η επίσκεψή του στην καναδική πρεσβεία στο Λονδίνο προκειμένου να ευχαριστήσει την Ύπατη Αρμοστή του Καναδά για τη φιλοξενία που του επιφύλαξε κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών του.

Ο γιος τους Άρτσι παρέμεινε στον Καναδά καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν για να ανακοινώσουν την απόφασή τους.

Μια εκπρόσωπος είπε ότι η Μέγκαν έχει επιστρέψει στον Καναδά για να είναι με τον γιο της.

Σύμβουλοι της βασίλισσας, του πρίγκιπα Καρόλου και του πρίγκιπα Γουίλιαμ αναζητούν απεγνωσμένα μια λύση.

Μια βασιλική πηγή εκτίμησε ότι για να υπάρξει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα θα χρειαστούν “ημέρες, όχι εβδομάδες”.

«Η βασίλισσα μάχεται για να περισώσει την μοναρχία», ήταν ο τίτλος της Daily Mirror στο πρωτοσέλιδό της, ενώ η Sun μιλάει για «Συνομιλίες για να βρεθεί μια έξοδος από την κρίση καθώς το ζευγάρι αψήφησε την βασίλισσα».

«Χρειάζεται να διατυπωθούν σοβαρά ερωτήματα προς την μοναρχία ως προς τις προθέσεις του ζευγαριού και δεν αρκεί να μας λένε να περιμένουμε για διευκρινίσεις ή να μας αφήσουν να μασάμε φύλλα δάφνης για να καταλάβουμε ποιες είναι οι προθέσεις τους», δήλωσε ο Γκρέιαμ Σμιθ της οργάνωσης Republic (Δημοκρατία), που θέλει την κατάργηση της μοναρχίας.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here