Χάρι και Μέγκαν: Λεφτά με… ουρά – «Θα αποκτήσουν μυθική περιουσία»


Δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα οι Σάσεξ μακριά από το παλάτι…

Μετά το Brexit, το… Megxit απασχολεί όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με την τύχη του Χάρι και της Μέγκαν να είναι πλέον μακριά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με άρθρο του βρετανικού μέσου skynews, το οποίο παρουσιάζει απόψεις ειδικών, το ζευγάρι θα μπορούσε να αποκτήσει εντυπωσιακά μεγάλη περιουσία στη νέα του ζωή. Η περιουσία τους θα μπορούσε, μάλιστα, να ξεπεράσει εκείνη των Ομπάμα και Μπέκαμ.

Όπως εξήγησαν το ζευγάρι θα μπορούσε εύκολα να αποκομίσει μέχρι και 500 εκατομμύρια λίρες στον πρώτο μόλις χρόνο της οικονομικής ανεξαρτησίας του.

Πιο πλούσιοι και από τον Κάρολο!

Και αν τα νούμερα σας φαίνονται υπέρογκα, οι ειδικοί συνεχίζουν την ανάλυσή τους για την πηγή άντλησης των εσόδων των Σάσεξ.

Πηγές εσόδων για Χάρι και Μέγκαν πιθανόν να αποτελέσουν η μόδα, οι ομιλίες, ενώ δεν αποκλείεται να ιδρύσουν και δική τους εταιρεία παραγωγής.

Διόλου απίθανο τα κέρδη τους να ξεπεράσουν εκείνα του πρίγκιπα Καρόλου, τα οποία υπολογίζονται στις 100 με 200 εκατομμύρια λίρες το χρόνο!

«Φαντάζομαι ότι θα δανείζουν τα ονόματά τους ακόμη και σε καμπάνιες», υποστηρίζει ο Άντι Μπαρ, οικονομικός αναλυτής, ο οποίος σημειώνει ότι τον Δεκέμβριο το όνομα «Sussex Royal» απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη φήμη, καθώς κυκλοφόρησε σε 100 προϊόντα από σημειωματάρια μέχρι κάλτσες.

Η δύναμη του Instagram

Ο λογαρισμός στο Instagram, που έχουν από κοινού Μέγκαν και Χάρι, ακολουθείται από 10 εκατομμύρια χρήστες τη στιγμή που ο λογαρισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σχεδόν 200 εκατομμύρια ακολούθους.

Νούμερο που φυσικά αναμένεται να εκτιναχθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, κάτι το οποίο αυτόματα θα φέρει και έσοδα στο ζευγάρι.

Ποια προνόμια χάνουν

Μαζί με τα καθήκοντα όμως, το ζευγάρι θα πρέπει να αποχαιρετήσει και μία σειρά από πριγκιπικά προνόμια και εισοδήματα, καθώς και την 24ωρη προστασία από ομάδες ασφαλείας, «ίσως ακόμα και τους τίτλους ευγενείας» σημειώνουν οι Times.

Προς το παρόν, το συντριπτικό μέρος του εισοδήματός τους, τους δίνεται για τα επίσημα καθήκοντα από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο, πατέρα του Χάρι. Αξιωματούχοι του παλατιού που επικαλούνται οι Times δήλωσαν ότι πλέον είναι αβέβαιο αν αυτή η τεράστια οικονομική υποστήριξη εκατομμυρίων λιρών θα συνεχιστεί μετά την εθελούσια απομάκρυνσή τους.

Αν και τα ακριβή ποσά δεν αποκαλύπτονται, οι Times αναφέρουν πως ο Κάρολος προσφέρει περίπου 5 εκατομμύρια λίρες, σε ετήσια βάση, στους δύο γιους του, Γουίλιαμ και Χάρι.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, υποστηρίζουν ότι μόνο το 5% του κόστους για τις δραστηριότητές τους καλύπτεται από την ετήσια επιχορήγηση των 82 εκατομμυρίων λιρών που λαμβάνει κάθε χρόνο η Βασίλισσα και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν επίσημα καθήκοντα.

Το ερώτημα παραμένει αν θα εξακολουθούν να υποστηρίζονται από αυτά τα κονδύλια και από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας που φροντίζει για την κάλυψη του υπόλοιπου 95%.

Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που το ζευγάρι διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να εργάζεται για την βασιλική οικογένεια όποτε καλείται να το πράξει.

Νοίκι για το Frogmore Cottage;

Το Παλάτι εξέφρασε διπλωματικά την έντονη αντίθεσή του, σχολιάζοντας πως τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα και οι Times θεωρούν πιθανό, η τριμελής οικογένεια να αναγκαστεί να πληρώσει ακόμα και νοίκι για την πριγκιπική κατοικία στο Frogmore Cottage του Ουίνδσορ που ανακαινίστηκε πρόσφατα με χρήματα φορολογούμενων Βρετανών.

«Αν πάψουν να είναι ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας και ακολουθήσουν επαγγελματικά εγχειρήματα που το Παλάτι θεωρήσει ακατάλληλα, θα μπορούσαν να χάσουν τους τίτλους ευγενείας», αναφέρουν οι Times υπενθυμίζοντας την περίπτωση της Δούκισσας του Γιορκ, Σάρα, που έχασε τον δικό της τίτλο μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Άντριου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ