Τελεσίγραφο 72 ωρών από την Βασίλισσα Ελισάβετ σε Μέγκαν και Χάρι: «Σκεφτείτε το ξανά ή… αντίο»


Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στον Καναδά, ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για το «Megxit» και το Μπάκιγχαμ… περιμένει.

Το… Megxit συνεχίζει να απασχολεί τα βρετανικά tabloids με την Βασίλισσα Ελισάβετ να δίνει τελεσίγραφο 72 ωρών στον εγγονό της και την Μέγκαν Μαρκλ για να σκεφτούν εκ νέου αν τελικά θα γυρίσουν τις… πλάτες τους στο Μπάκιγχαμ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ο Χάρι ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί το Megxit με τη βασιλική οικογένεια και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται ήδη στον Καναδά με τον γιο τους Άρτσι.

Την ίδια ώρα, η φημολογία για το εάν οι Σάσεξ θα ζήσουν μόνιμα στον Καναδά συνεχίζεται. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι ευελπιστεί ότι θα έρθει σε συμφωνία με την οικογένειά του, που εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που ανήγγειλε την παραίτησή του από τα καθήκοντά του.

Πέραν της βασίλισσας, που έδωσε το τελεσίγραφο, ο πρίγκιπας Κάρολος από την πλευρά του, θέλει να βρεθεί μια λύση που θα ευχαριστεί και τις δύο πλευρές. Ωστόσο, φέρεται είναι διατεθειμένος να στηρίξει τον γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Χάρι πιθανότατα θα πάει και εκείνος στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα για να είναι με τη γυναίκα του και τον γιο του.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις

Σε μαραθώνιο εξελίσσονται οι συζητήσεις σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του βρετανού πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με βασιλική πηγή, οι διαβουλεύσεις βαίνουν καλώς και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός ημερών και όχι εβδομάδων.

Χθες, αξιωματούχοι πέρασαν όλοι μέρα σε παρασκηνιακές συναντήσεις για το νέο καθεστώς του ζευγαριού. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στόχος είναι να υπάρξει άμεσα συμφωνία εντός των ημερών. Μάλιστα, οι αξιωματούχοι συμβουλεύτηκαν την βρετανική και την καναδική κυβέρνηση για το ζήτημα του μέλλοντος του ζευγαριού.

Η… τελευταία εξέλιξη που μεταδίδουν είναι ότι ενώ ο πρίγκιπας Χάρι σκόπευε να βρεθεί άμεσα στο πλευρό της γυναίκας του, η οποία πλέον βρίσκεται στον Καναδά, τελικά θα παρατείνει την παραμονή του στη Βρετανία.

Η επόμενη μέρα μακριά από το Παλάτι

Σύμφωνα με άρθρο του βρετανικού μέσου skynews, το οποίο παρουσιάζει απόψεις ειδικών, το ζευγάρι θα μπορούσε να αποκτήσει εντυπωσιακά μεγάλη περιουσία στη νέα του ζωή. Η περιουσία τους θα μπορούσε, μάλιστα, να ξεπεράσει εκείνη των Ομπάμα και Μπέκαμ.

Όπως εξήγησαν το ζευγάρι θα μπορούσε εύκολα να αποκομίσει μέχρι και 500 εκατομμύρια λίρες στον πρώτο μόλις χρόνο της οικονομικής ανεξαρτησίας του.

Και αν τα νούμερα σας φαίνονται υπέρογκα, οι ειδικοί συνεχίζουν την ανάλυσή τους για την πηγή άντλησης των εσόδων των Σάσεξ.

Πηγές εσόδων για Χάρι και Μέγκαν πιθανόν να αποτελέσουν η μόδα, οι ομιλίες, ενώ δεν αποκλείεται να ιδρύσουν και δική τους εταιρεία παραγωγής.

Διόλου απίθανο τα κέρδη τους να ξεπεράσουν εκείνα του πρίγκιπα Καρόλου, τα οποία υπολογίζονται στις 100 με 200 εκατομμύρια λίρες το χρόνο!

«Φαντάζομαι ότι θα δανείζουν τα ονόματά τους ακόμη και σε καμπάνιες», υποστηρίζει ο Άντι Μπαρ, οικονομικός αναλυτής, ο οποίος σημειώνει ότι τον Δεκέμβριο το όνομα «Sussex Royal» απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη φήμη, καθώς κυκλοφόρησε σε 100 προϊόντα από σημειωματάρια μέχρι κάλτσες.

Ντόναλντ Τραμπ: «Θλιβερή η απόφαση των Σάσεξ»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε απόψε τη «θλίψη» του για την κρίση στην οποία βυθίστηκε η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μάρκλ να αποποιηθούν τον ρόλο τους και να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι».

«Πιστεύω ότι είναι θλιβερό, πραγματικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη βασίλισσα», πρόσθεσε.

«Είναι μια εκπληκτική γυναίκα. Αν κοιτάξετε καλά, δεν έκανε ποτέ ούτε ένα λάθος. Η βασιλεία της ήταν άμεμπτη», συνέχισε.

Ο Τραμπ πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο τον Ιούνιο. Όμως, λίγο πριν αναχωρήσει από την Ουάσινγκτον για τη Βρετανία, προκάλεσε αναταραχή, καθώς αποκάλεσε «κακόψυχη» τη δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, σε συνέντευξή του στη βρετανική ταμπλόιντ The Sun.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ