Κοινή ανακοίνωση Γούλιαμ και Χάρι λίγο πριν από τη συνάντηση με τη Βασίλισσα – Τι αναφέρει


Καταδικάζουν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι τις «προσβλητικές» αναφορές στη σχέση τους

Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι εξέδωσαν ανακοίνωση λίγο πριν από την της έκτακτη συνάντηση που ζήτησε η βασίλισσα Ελισάβετ όπου εξετάζεται το μέλλον τους δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ μετά τις ανακοινώσεις για παραίτηση.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδερφός του Χάρι εξέδωσαν ανακοίνωση καταδικάζοντας ως «προσβλητικό και δυνάμει επιβλαβές» ρεπορτάζ των Times.

«Παρά τις σαφείς διαψεύσεις, ένα ψευδές ρεπορτάζ φιλοξενείται σε βρετανική εφημερίδα σήμερα κάνοντας εικασίες για τη σχέση μεταξύ του δούκα του Σάσσεξ και του δούκα του Κέιμπριτζ» αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Η χρήση εμπρηστικής γλώσσας με αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και εν δυνάμει επιβλαβής» αναφέρεται.

Οι Times μετέδωσαν, επικαλούμενοι κύκλους του δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ ότι το ζευγάρι «εξωθήθηκε» από τη βασιλική οικογένεια λόγω του «μπούλινγκ» από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η δήλωση έρχεται εν μέσω κρίσιμων συνομιλιών των Σάντρινγκχαμ με τη βασίλισσα Ελισάβετ, το πρίγκιπα Κάρολο, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι προκειμένου να αποφασιστούν οι επιπτώσεις από την απόφαση των Σάσσεξ για αποχώρηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Η σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν είναι πιθανό να συμμετάσχει επίσης στη συζήτηση μέσω σύνδεσης με τον Καναδά.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ