Μάρω Κοντού: «Δεν μπορούσα να κάνω παιδί»

Το πρόβλημα υγείας που της στέρησε την μητρότητα.

Για τον γάμο της με τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς, το παιδί που δεν απέκτησε ποτέ και την απογοήτευσή της από την πολιτική μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και το Νίκο Χατζηνικολάου η Μάρω Κοντού.

Η σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε ότι μεγάλωσε χωρίς μπαμπά και εξήγησε γιατί γοητεύτηκε από τον σύζυγό της. «Επειδή τα όμοια έλκονται, ο άντρας μου είχε χάσει τη μητέρα του κι εκείνος πολύ μωρό. Εγώ ζητούσα έναν πατέρα κι εκείνος μια μητέρα» είπε για τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς, με τον οποίο χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης και 2 χρόνια γάμου.

Η Μάρω Κοντού μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που της στέρησε την μητρότητα, οδηγώντας την μέχρι την Ελβετία για να βρει λύση:

«Δεν μπορούσα, όχι δεν έκανα, δεν μπορούσα. Από πολύ νέα το γνώριζα. Βέβαια, περνώντας τα χρόνια, γύρω στα 35 μου, το έψαξα στο εξωτερικό. Πήγα και βρήκα αυτόν που βοήθησε τη Λόρεν να κάνει παιδί, στην Ελβετία. Μου είπε: “Δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, εν αντιθέσει δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο εδώ και κάτι ακόμα, θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά δέκα χρόνια”. Περνούν τα χρόνια και βλέπω ότι και τα δύο είναι καλά έως τώρα. Μου είπε και μια πολύ σημαντική φράση: “Εάν θέλετε, όμως, μπορείτε να υιοθετήσετε και να σας βοηθήσω”» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Το είχα “φορέσει” τόσο πολύ ότι δεν θα κάνω που απαγόρευσα στον εαυτό μου να το θέλει».

Η ηθοποιός δήλωσε απογοητευμένη με την πολιτική και το πέρασμά της από αυτή που της άφησε πικρή γεύση. «Η πλειοψηφία των πολιτικών φροντίζουν τον εαυτό τους. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω για πολιτική, είμαι πικραμένη».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here