Χαλκιδική: Πάτησε και σκότωσε την κόρη του με το αμάξι – Η μοιραία κίνηση του πατέρα


Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Χαλκιδικής από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Παλιούρι όταν ένα κοριτσάκι παρασύρθηκε θανάσιμα από όχημα που οδηγούσε ο πατέρας της.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας. Ο 38χρονος πατέρας βγήκε από το σπίτι και επιβιβάστηκε στο ημιεπαγγελματικό αυτοκίνητο για να πάει σε μία δουλειά. Ο τραγικός πατέρας χωρίς να γνωρίζει ότι τον ακολούθησε η κόρη τους έκανε όπισθεν, μία κίνηση που αποδείχθηκε για το μοιραίο αγγελούδι.

Το κοριτσάκι διέφυγε της προσοχής της μητέρας της και χτυπήθηκε από τον πατέρα της κατά λάθος. Ο 38χρονος άκουσε τον θόρυβο και βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο για να αντικρίσει την κόρη του πεσμένη και αιμόφυρτη στο έδαφος. Αμέσως έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια, άρπαξε το παιδί μαζί με την γυναίκα του και κατευθύνθηκαν προς το κέντρο υγείας Κασσάνδρας, όπου οι γιατροί το μόνο που κατάφεραν να κάνουν είναι να διαπιστώσουν το θάνατο του μικρού κοριτσιού καθώς ήταν ήδη πολύ αργά.

Ο πατέρας συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα, ενώ αύριο θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου κοριτσιού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του Alpha:

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο Παλιούρι στη Χαλκιδική

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βυθιστεί στο πένθος καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε το χψριό τους και την άτυχη οικογένεια.

«Είχαμε ένα ατύχημα με ένα πατέρα που παρέσυρε το παιδί του», είπε ένας κάτοικος της περιοχής στον Αlpha ο οποίος με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του! «Η κακιά η ώρα. Γνωρίζω την οικογένεια, ήταν αγαπημένο ζευγάρι, πρόσεχαν τα παιδιά τους. Η κακιά η ώρα έκανε ένα χωριό να πενθεί. Ίσως η προσμονή του μπαμπά να δει το παιδί ή του παιδιού να δει τον μπαμπά να έφερε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Η ουσία είναι πως το χωριό μας θρηνεί».

«Ήταν ατύχημα, δεν ήταν εσκεμμένο, προς Θεού! Το πως και το γιατί κανένας δεν ξέρει», είπε άλλος κάτοικος της περιοχής στη Χαλκιδική.

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας

«Σήμερα (14 Ιανουαρίου 2020) και ώρα 13.20 περίπου, σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, παρέσυρε σε αύλειο χώρο της οικίας του, ανήλικη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ