Κοινωνικό μέρισμα: Λήγει η διορία για την αίτηση – Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των ενστάσεων

Αδειάζει η κλεψύδρα για όσους  επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση στην ειδική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ για το Κοινωνικό Μέρισμα καθώς σήμερα κλείνει η πλατφόρμα με τις αιτήσεις. 

Ελάχιστο είναι το χρονικό περιθώριο που έχουν πλέον όσοι δεν έχουν υποβάλλει ακόμα αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα.

Τα αποτελέσματα των ενστάσεων για το κοινωνικό μέρισμα όσων έκαναν αίτηση και απορρίφθηκαν σε πρώτο χρόνο θα ανακοινωθούν σήμερα τις 15 Ιανουαρίου 2020.

Αμέσως μετά θα πληρωθεί και η δεύτερη δόση για το κοινωνικό μέρισμα.

Οι ενδιαφερόμενοι που άφησαν μέχρι την τελευταία στιγμή την αίτηση θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη συμπλήρωση της αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα.

Της διαδικασίας αυτής εξαιρούνται οι περιπτώσεις που δεν εγκρίθηκαν λόγω ΙΒΑΝ και έχουν ενημερωθεί σχετικά κατά την υποβολή της αίτησης.

Ποιες ομάδες αφορά το κοινωνικό μέρισμα

Οικογένειες με 4 ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα και με ετήσιο φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα έτους 2018 έως 20.000 ευρώ.

Νοικοκυριά με έναν γονέα μακροχρόνια άνεργο και τουλάχιστον ένα ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα και με ετήσιο φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα έως και 15.000 ευρώ. Στην κατηγορία αυτή θα περιληφθούν και οι μονογονεϊκές οικογένειες που εκπληρώνουν τις προϋποθέσεις.

Νοικοκυριά στα οποία και οι δύο σύζυγοι ή και τα δύο μέρη συμφώνου συμβίωσης είναι βραχυχρόνια άνεργοι και έχουν συνολικό ετήσιο φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα έως 15.000 ευρώ. Και σ’ αυτήν την κατηγορία θα περιληφθούν οι μονογονεϊκές οικογένειες που εκπληρώνουν τις προϋποθέσεις.

Οικογένειες στις οποίες ένα τουλάχιστον μέλος ενήλικο ή ανήλικο είναι άτομο με αναπηρία (ΑμεΑ).

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  Ψάχνετε για δάνειο για να ξεκινήσετε εκ νέου τις δραστηριότητές σας, είτε για την ολοκλήρωση ενός έργου είτε για να αγοράσετε ένα διαμέρισμα, αλλά δυστυχώς η Τράπεζα σας ζητά όρους που δεν μπορείτε ή δεν θα επιβάλλετε στους ανθρώπους που ενεργούν κακόπιστα.
  Παρέχουμε αυτή τη μορφή χρηματοδότησης μεταξύ ατόμων ανεξαρτήτως φύσης που είναι διαθέσιμα σε εσάς.
  Παρέχουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 έως 10.000.000 σε όλους τους ανθρώπους με τους πολύ απλούς όρους και προϋποθέσεις τους με επιτόκιο 3%.
  Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας σήμερα για το online γρήγορο και εύκολο στρες χωρίς δάνειο.
  Email: (rocketloangroup@gmail.com)
  Ανυπομονούμε να σας απαντήσουμε άμεσα.
  Προσφορά εγγύησης εμπειρίας χωρίς στρες …

Αφήστε ένα μήνυμα

Please enter your comment!
Please enter your name here