Ραγδαίες εξελίξεις: «Κλειδώνει» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Όλα τα ονόματα

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες για την ανακοίνωση του προσώπου που θα προτείνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Κλειδί των εξελίξεων μπορεί να αποδειχθεί η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Νότη Μηταράκη, όπου ενδέχεται να γίνει συζήτηση για το όνομα που θα προτείνει ο πρωθυπουργός.

Ποια ονόματα ακούγονται

Σημειώνεται πως η Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά για να στηρίξει την πρωθυπουργική επιλογή θα πρέπει ο υποψήφιος να είχε ενεργή παρουσία τη δεκαετία της κρίσης.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με δήλωσή της εισηγήθηκε να προταθεί ένας εκ των τριών πρώην προέδρων του ΠΑΣΟΚ (Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος).

Παράλληλα, εξακολουθεί να στηρίζει τη γυναικεία υποψηφιότητα.

Από γυναίκες ακούγονται τα ονόματα της Άννας Διαμαντοπούλου, της Μαρίας Δαμανάκη, της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Επίσης στο μπλοκάκι του πρωθυπουργού βρίσκονται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρώην υπουργός, Τάσος Γιαννίτσης, ο καθηγητής και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, Βασίλης Σκουρής, ο καθηγητής και πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Λίνος Σισιλιάνος, ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, οι πρώην υπουργοί, Γιάννης Μανιάτης και Αλέκος Παπαδόπουλος, καθώς και ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  Ψάχνετε για δάνειο για να ξεκινήσετε εκ νέου τις δραστηριότητές σας, είτε για την ολοκλήρωση ενός έργου είτε για να αγοράσετε ένα διαμέρισμα, αλλά δυστυχώς η Τράπεζα σας ζητά όρους που δεν μπορείτε ή δεν θα επιβάλλετε στους ανθρώπους που ενεργούν κακόπιστα.
  Παρέχουμε αυτή τη μορφή χρηματοδότησης μεταξύ ατόμων ανεξαρτήτως φύσης που είναι διαθέσιμα σε εσάς.
  Παρέχουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 έως 10.000.000 σε όλους τους ανθρώπους με τους πολύ απλούς όρους και προϋποθέσεις τους με επιτόκιο 3%.
  Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας σήμερα για το online γρήγορο και εύκολο στρες χωρίς δάνειο.
  Email: (rocketloangroup@gmail.com)
  Ανυπομονούμε να σας απαντήσουμε άμεσα.
  Προσφορά εγγύησης εμπειρίας χωρίς στρες …

Αφήστε ένα μήνυμα

Please enter your comment!
Please enter your name here