Επιστρέφουν «Σούπερμαν & Λόις» και «Walker, Texas Ranger»


Οι θρυλικές σειρές αναβιώνουν και πάλι!

Η περίοδος για το τηλεοπτικό δίκτυο CW για να προετοιμάσει το νέο του πρόγραμμα έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Το δίκτυο ανακοίνωσε ότι έχει ήδη παραγγείλει δυο πιλοτικά σενάρια να γίνουν άμεσα σειρές. Πρόκειται για το spin-off του «Σούπερμαν και Λόις» και του «Walker, Texas Ranger» με πρωταγωνιστή τον Τζάρεντ Πανταλέκι.

Τόσο το «Σούπερμαν και Λόις» όσο και το Walker δεν έχουν ακόμα γυρίσει πιλοτικά επεισόδια. Τα γυρίσματα για τα πρώτα επεισόδια και για τις δύο σειρές θα ξεκινήσουν την άνοιξη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο «Σούπερμαν και Λόις» θα έχουν ο Τάιλερ Χέκλιν και η Ελίζαμπεθ (Μπίσι) Τούλοχ. Οι χαρακτήρες θα βασίζονται στα κόμικς της DC που δημιούργησαν ο Τζέρι Σίγκελ και ο Τζόι Σούστερ. Η σειρά ακολουθεί το ζευγάρι, παντρεμένο πλέον, καθώς αντιμετωπίζει το άγχος, τις πιέσεις και την πολυπλοκότητα των καταστάσεων που δημιουργούνται στη σημερινή κοινωνία για δύο εργαζόμενους γονείς.

Ο Χέκλιν εμφανίστηκε ως Σούπερμαν για πρώτη φορά στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς Supergirl. Από τότε έχει εμφανιστεί σε τρία επεισόδια του Supergirl.

Από την άλλη η συμμετοχή του Πανταλέκι στο Walker εξασφαλίζει την παραμονή του ηθοποιού στο δίκτυο καθώς ολοκληρώνεται η σειρά Supernatural ύστερα από 15 χρόνια. Το Walker, Texas Ranger, προβλήθηκε για πρώτη φορά από το 1993 έως το 2001, και πλέον το ρόλο τού Τσακ Νόρις Κόρντελ Γουόλκερ θα έχει ο Πανταλέκι.

Η σειρά ακολουθεί τη ζωή του Κορντέλ που επιστρέφει στο σπίτι του ύστερα από δύο χρόνια που βρίσκονταν σε μυστική αποστολή. Χήρος με δύο παιδιά ανακαλύπτει πως η δουλειά που πρέπει να γίνει στο σπίτι είναι πολύ πιο δύσκολη από αυτή που έκανε έως τώρα. Θα προσπαθήσει να επανασυνδεθεί με τα παιδιά του, να αντιμετωπίσει τις οικογενειακές συγκρούσεις και απροσδόκητα να ταυτιστεί με τη νέα του συνεργάτιδα, ενώ πυκνώνουν τα σκοτεινά σημεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η γυναίκα του.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ