Ασύλληπτο: Ομολόγησε on air ότι σκότωσε την κοπέλα του


Ο 27χρονος συνελήφθη

Ένας άντρας στην Ινδία ομολόγησε πως σκότωσε την κοπέλα του, ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή, και συνελήφθη στο στούντιο όταν το προσωπικό ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο 27χρονος Maninder Singh πήγε στα γραφεία του News18 στην πόλη Τσαντιγκάρ και είπε σε έναν κάμεραμαν πως ήθελε «να ομολογήσει». Το προσωπικό τον οδήγησε τότε στο στούντιο και μετέδωσε ζωντανά την «ομολογία» του.

Ο Singh είπε στον παρουσιαστή στην διάρκεια της εκπομπής πως σκότωσε την Sarbjit Kaur επειδή «η κουβέντα περί γάμου» με την οικογένειά της είχε χαλάσει. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως είχε έρθει μέχρι εκεί για να «ομολογήσει» επειδή η αστυνομία ενοχλούσε την οικογένειά του από τότε που βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, στις 30 Δεκεμβρίου σε ένα ξενοδοχείο, όπου είχε πάει το ζευγάρι.

Ο Singh είπε πως η οικογένεια της κοπέλας του διαφωνούσε με τον γάμο τους καθώς εκείνη ανήκε σε διαφορετική κοινωνική τάξη. Η αστυνομία υποψιάζεται πως ο Singh έχει δολοφονήσει επίσης μια προηγούμενη σύντροφό του στην γειτονική Χαριάνα, σύμφωνα με το BBC.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ