Νύχτα χάους στην Αθήνα: Μπαράζ εμπρησμών και επιθέσεων


Σειρά εμπρησμών σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αθήνα με χτυπήματα σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Λίγο πριν από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, πενταώροφης πολυκατοικίας στον Άγιο Δημήτριο. Από την πολυκατοικία απομακρύνθηκαν τέσσερα άτομα, για προληπτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2:00, άγνωστοι έβαλαν γκαζάκια σε αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στην Γλυφάδα, με ορισμένα οχήματα να καταστρέφονται ολοσχερώς! Ζημιές επίσης προκλήθηκαν και στην τζαμαρία του μαγαζιού. Στην επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Φωτιά εκδηλώθηκε επίσης σε καφετέρια που βρίσκεται μέσα σε εμπορικό κέντρο στη Γλυφάδα, η οποία ευτυχώς ήταν κλειστή και δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» εμπρησμό.

Λίγο αργότερα, ένα άλλο ΙΧ στο Βύρωνα τυλιγόταν στις φλόγες, ενώ αυτοκίνητο και ένα φορτηγό στο Αττικό Άλσος, επίσης κάηκαν, με τα στοιχεία να παραπέμπουν σε εμπρησμό.

Ένα τελευταίο αυτοκίνητο πυρπολήθηκε λίγο μετά τις 4 το πρωί της Δευτέρας στα Άνω Λιόσια. Τέλος, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε ΑΤΜ τράπεζας στη Νέα Ιωνία, χωρίς ωστόσο να πάρουν χρήματα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ