Συναγερμός στη Μόσχα: Έρευνες για βόμβες σε ολόκληρη την πόλη – Στόχοι εμπορικά κέντρα, δικαστήρια


Ανώνυμες πληροφορίες για τοποθέτηση εκρηκτικών υλών σε έξι εμπορικά κέντρα στη Μόσχα και πέντε περιφερειακά δικαστήρια έχουν σημάνει συναγερμό στη ρωσική πρωτεύουσα.

Στελέχη των υπηρεσιών εκτάκτης ανάγκης ερευνούν ανώνυμες πληροφορίες για τοποθέτηση εκρηκτικών σε έξι εμπορικά κέντρα στη Μόσχα και σε πέντε περιφερειακά δικαστήρια, δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο TASS πηγή στις υπηρεσίες αυτές.

«Δεχθήκαμε ανώνυμες απειλές» εναντίον έξι εμπορικών κέντρων, «στελέχη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης κατευθύνονται επιτόπου για να ελέγξουν τις πληροφορίες αυτές και να ερευνήσουν τους χώρους», δήλωσε η πηγή.

Έπειτα από προηγούμενες πληροφορίες, αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους ερευνούν τα Περιφερειακά Δικαστήρια Περόφσκι, Κουντσέφσκι και Κοπτέφσκι στη Μόσχα. «Ο αριθμός των δικαστηρίων που έχουν δεχθεί απειλές για βόμβα συνεχίζει να αυξάνεται. Σύμφωνα με τις ανώνυμες πληροφορίες, εκρηκτικά έχουν επίσης τοποθετηθεί στα Περιφερειακά Δικαστήρια Χοροσέφσκι και Σαβιολόφσκι», πρόσθεσε η πηγή.

Επιπλέον τρία μαιευτήρια στη Μόσχα δέχθηκαν σήμερα παρόμοιες απειλές για βόμβα και εκκενώθηκαν.

Εδώ και σχεδόν δύο μήνες, άγνωστοι τρομοκρατούν τη Μόσχα, την Περιφέρεια της Μόσχας, την Αγία Πετρούπολη, την Περιφέρεια του Λένινγκραντ και άλλες ρωσικές περιφέρειες, στέλνοντας ηλεκτρονικά μηνύματα που προειδοποιούν ότι βόμβες έχουν τοποθετηθεί σε δικαστήρια, σχολεία, εμπορικά κέντρα και άλλες εγκαταστάσεις και κτίρια. Όλες οι απειλές έχουν αποδειχθεί ψευδείς, καθώς δεν έχουν βρεθεί εκρηκτικά.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ