Η Peugeot θα παρουσιάσει και πιο μικρό SUV από το 2008


Το καινούργιο 2008 μεγάλωσε οπότε δημιουργείται χώρος για ένα πιο μικρότερο και φτηνότερο SUV.

Του Γιάννη Σκουφή

Τα SUV κινούνται ανοδικά αλλά ακόμα πιο μεγάλη είναι η άνοδος για τα πιο μικρά και πιο προσιτά από αυτά, με αποτέλεσμα όλοι οι κατασκευαστές να καλοβλέπουν τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Μεταξύ αυτών και η Peugeot, η οποία έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για αυτό, αυξάνοντας τις διαστάσεις του καινούργιου 2008, το μήκος του είναι στα 4,30 μέτρα, αλλά και αναβαθμίζοντάς το συνολικά. Έτσι λοιπόν η βάση της γκάμας των SUV της θα μπορούσε κάλλιστα να καλυφθεί από ένα μοντέλο με μήκος περίπου 20 εκατοστά μικρότερο, γύρω στα 4,10 μέτρα δηλαδή και ένα πιο νεανικό στυλ. Χωρίς όμως να αποστασιοποιείται και πολύ από την επιτυχημένη εικόνα των μεγαλύτερων αντίστοιχων μοντέλων της Peugeot.

Το πιο μικρό γαλλικό SUV θα μπορούσε να ονομάζεται 1008, ενώ από κει και πέρα δεν θα ήταν έκπληξη αν είχε πολλά κοινά σε ότι αφορά τα μηχανικά του μέρη με το 2008.

Όσο για την επίσημη παρουσίασή του το πιθανότερο είναι να γίνει τους τελευταίους μήνες του χρόνου, περίοδος άλλωστε που προτιμά τα τελευταία χρόνια η Peugeot.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ