Πέραμα: Αυτός είναι ο άνδρας που προσπάθησε να βιάσει την 12χρονη


Η ανήλικη ήταν άσος στις πολεμικές τέχνες και κατάφερε να βγάλει τον επίδοξο βιαστή της εκτός μάχης.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του αλλοδαπού, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει 12χρονη μαθήτρια στο Πέραμα. Ωστόσο η ανήλικη που γνωρίζει πολεμικές τέχνες τον έβγαλε στην κυριολεξία νοκ άουτ.

Ο άνδρας συνελήφθη στις 4/1 στο Πέραμα, και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον IBRAHIM YOUSSEF του RIAD, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο. Σημειώνεται πως όταν η μαθήτρια κατέβηκε από το λεωφορείο, άντρας την ακολούθησε με σκοπό να την κακοποιήσει. Το 12χρονο κορίτσι, όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία του.

«Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικόβλητος», δήλωσε η νεαρή μαθήτρια.

Από τα οκτώ της χρόνια είναι αθλήτρια του σάντα, μιας κινέζικης πολεμικής τέχνης που μοιάζει με το κικ μπόξινγκ και εφάρμοσε στον επίδοξο κακοποιό όλα όσα έχει μάθει.

«Φοβήθηκα πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω στα 24 – 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα πρώτη φορά δηλαδή», συμπλήρωσε η 12χρονη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ