Θλίψη: Πέθανε ο Αριστείδης Ποζρικίδης


Ένας εμβληματικός άνθρωπος για τα οικονομικά και κοινωνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, άφησε την τελευταία του πνοή – Αύριο η κηδεία του

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ- Helexpo Κυριάκου Ποζρικίδη, καθώς ο πατέρας του, Αριστείδης Ποζρικίδης, ένας εμβληματικός άνθρωπος για τα οικονομικά και κοινωνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Αριστείδης Ποζρικίδης, γεννημένος το 1927 στη Θεσσαλονίκη, μέσα στη μακριά πορεία του διετέλεσε μεταξύ άλλων πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης, αντιπρόεδρος, αλλά και μέλος στη διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ- Helexpo, μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης καθώς και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

Η κηδεία του Αριστείδη Ποζρικίδη θα γίνει αύριο, στις 3.00 το μεσημέρι, στον Άγιο Δημήτριο.

Τα συλληπητήρια τους εξέφρασαν τόσο ο πρόεδρος της ΔΕΘ- Helexpo , Τάσος Τζήκας, όσο και ο αναπληρωτής διευθυντής της εταιρείας, Αλέξης Τσαξιρλής, λίγο νωρίτερα, στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου με αφορμή την έναρξη της 28η Agrotica.

Και οι δύο έκαναν λόγο για έναν άξιο και ικανό άνθρωπο, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στη συμβολή του στη διοργάνωση της 1ης Agrotica, το 1985.

Πηγή: voria.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ