Άρθρο άποψης αναγνώστη: Είναι πολύ λυπηρό για τους πολιτικούς που γεννά και εκτρέφει η πατρίδα μας


Πιστεύω πως σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου δεν παρατηρείται τέτοιο χάλι με τους πολιτικούς της Ελλάδας όλων των κομμάτων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις πήρε την αρχηγία στη ΝΔ από τον πρώτο μήνα κιόλας μέχρι τις εκλογές του Ιουλίου 2019, το ίδιο τροπάριο “παραιτήσου κ. Τσίπρα. Είσαι ανίκανος για πρωθυπουργός.

Ο λαός ζητάει να πάμε στη κάλπη. Ντρόπιασες την Ελλάδα και στο εξωτερικό” και πολλά άλλα τέτοια κατά του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο ο Κυριάκος ποτέ από το βήμα της βουλής δεν τον αποκάλεσε κ. Πρωθυπουργέ, όλο κ. Τσίπρα και κ. Τσίπρα τον αποκαλούσε.

Γίνονται εκλογές ο Μητσοτάκης στη κυβέρνηση και ο Τσίπρας στην αντιπολίτευση. Τις ίδιες κατηγορίες ο Τσίπρας εναντίον του Μητσοτάκη και σήμερα δήλωσε δημόσια ότι ο Μητσοτάκης δεν θα εξαντλήσει την τετραετία, και θα έχουμε σύντομα εκλογές. Κατόπιν λοιπόν αυτών των σκεπτικών των πολιτικών μας υπάρχει περίπτωση να έρθουν ξένοι επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα, ρισκάροντας τα εκατομμύρια τους; Όχι βέβαια.

Και έτσι θα βρισκόμαστε στην άκρη του γκρεμού με τους πολιτικούς που έχουμε. Ντροπή τους, δεν τους ενδιαφέρει ο πλούτος για τη χώρα. Αρέκονται στο χάος, αρκεί να κυβερνούν αυτοί και γαία πυρί μιχθήτω.

Αναγνώστης


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ