Σαμαράς για κατάθεση Αγγελή: Η ιστορία αυτή πρέπει να καθαρίσει σε βάθος


Μάλιστα, υποστήριξε ότι τα περί σχεδίου προφυλάκισης των τριών πολιτικών προκύπτουν από συζητήσεις που είχε με την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και την τότε Γενική Επιθεωρήτρια Μαρία Παπασπύρου.

Τη συμπληρωματική κατάθεση του Ιωάννη Αγγελή και τα περί σχεδίου προφυλάκισης των Αντώνη Σαμαρά, Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδου σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερώτηση τoπικού σταθμού στην Καλαμάτα.

«Κοιτάξτε, από την πρώτη ημέρα είχα πει ότι είναι συμμορία. Και όσοι τότε δεν το πίστευαν, σήμερα το πιστεύουν. Η ιστορία αυτή πρέπει να καθαρίσει σε βάθος και μέχρι τέλους» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο BEST TV.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής προχώρησε σε συμπληρωματική κατάθεση ενώπιον του Ευάγγελου Ζαχαρή, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι τα περί σχεδίου προφυλάκισης των τριών πολιτικών προκύπτουν από συζητήσεις που είχε με την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και την τότε Γενική Επιθεωρήτρια Μαρία Παπασπύρου.

Για το λόγο αυτό και προς επίρρωση των καταγγελιών του ζήτησε να εξεταστεί κατά αντιπαράσταση μαζί τους. Ο κ. Αγγελής στην κατάθεσή του αναφέρθηκε και πάλι εκτενώς στον περιβόητο «Ρασπούτιν», προσωνύμιο που έχει αποδοθεί στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Κατόπιν αυτών, ο κ. Ζαχαρής διαβίβασε αμέσως αντίγραφο της κατάθεσης του κ. Αγγελή με τις βαρύτατες καταγγελίες στη Βουλή.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ