Ψάχνεις για smart watch; Όλα όσα πρέπει να προσέξεις το 2020


«Έξυπνα» ρολόγια. Όλοι φορούν ή θέλουν να αποκτήσουν ένα και η αλήθεια είναι πως εν έτει 2020, ένα smart watch μπορεί να αποτελέσει τον κατάλληλο «βοηθό» για την ομολογουμένως απαιτητική καθημερινότητά μας και μάλιστα, σε πολλά επίπεδα.

Ένα smart watch είναι ένα tech gadget που πέρα από στυλ, μας προσφέρει μια σειρά από επιλογές που μπορούν να αναβαθμίσουν τη ζωή μας στο γραφείο και το σπίτι και φυσικά, την προπόνησή μας. Αν αναλογιστούμε δε πως μία από τις κορυφαίες τάσεις της δεκαετίας που μόλις υποδεχθήκαμε είναι εκείνο της ψηφιακής ευεξίας, τότε δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε γιατί ένα smart watch δεν πρέπει να απουσιάζει από τον καρπό μας αυτή τη χρονιά.

Με τόσα «έξυπνα» ρολόγια να κυκλοφορούν στην αγορά, ωστόσο, πώς μπορούμε να ξέρουμε ότι θα κάνουμε την κατάλληλη επένδυση; Άραγε πώς θα βρούμε το πιο 2020 lifestyle και fitness smart watch και μάλιστα, στην καλύτερη δυνατή τιμή;

Η λίστα που ακολουθεί, θα αποδειχθεί σίγουρα πολύτιμη σε αυτό το tech, αγοραστικό «ταξίδι». Και αυτό διότι περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο και value for quality smart watch.

Ιδού, λοιπόν, όλα όσα αξίζει να γνωρίζουμε προτού αγοράσουμε το πρώτο ή ένα νέο μας «έξυπνο» ρολόι.

Μπαταρία: Ξεκινάμε από τα βασικά, δηλαδή από τη μπαταρία. Το «έξυπνο» ρολόι που αξίζει μια θέση στο χέρι μας, δεν πρέπει να μας κάνει να τρέχουμε να το φορτίζουμε κάθε λίγο και λιγάκι. Αντιθέτως, πρέπει να έχει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής, τόση μεγάλη που κάποιες φορές να ξεχνάμε ακόμη και το ότι η τελευταία φορά που το βάλαμε να φορτίσει ήταν πριν από 14 ημέρες!

Τιμή: Σε ό,τι αφορά στην τιμή, τα πράγματα περιπλέκονται. Διότι για να είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε την καλύτερη και πιο value for money επιλογή, πρέπει να είμαστε σίγουροι και για την ποιότητα του προϊόντος που θα αγοράσουμε. Σε τιμή κάτω από τα 200 ευρώ, το νέο HONOR MagicWatch 2 που κυκλοφορεί επιτέλους στην ελληνική αγορά (4 Φεβρουαρίου) είναι σίγουρα μία εξαιρετική επιλογή που αξίζει την προσοχή μας.

Σχεδιασμός: Σε ό,τι αφορά στο design του «έξυπνου» ρολογιού μας, ο παράγοντας lifestyle θα κάνει τη διαφορά. Διότι πέρα από λειτουργικό, ένα smart watch εν έτει 2020 πρέπει να είναι επίσης στυλάτο, αφού θα μας συνοδεύει παντού από το πρωί μέχρι το βράδυ: Από το γραφείο μέχρι την προπόνηση και το ραντεβού. Αυτό σημαίνει ότι το «έξυπνο» ρολόι μας καλό είναι να έχει νεανικό design που να προσαρμόζεται στις ανάγκες μας, να είναι δηλαδή ένα όμορφο και πρωτοποριακό fashion gadget. Τόσο απλά.

Αποθηκευτικός χώρος: Πολλοί καταναλωτές δεν προβληματίζονται για τον αποθηκευτικό χώρο του smart watch που θέλουν να αγοράσουν… μέχρι τη στιγμή που είναι πια αργά για να αλλάξουν γνώμη. Στην πραγματικότητα όμως, ένα «έξυπνο» ρολόι με μεγάλο ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο -που φτάνει, δηλαδή, τα 4GB- μπορεί να μας λύσει τα χέρια σε πολλά επίπεδα. Το HONOR MagicWatch 2 για παράδειγμα, που μόλις ήρθε στην Ελλάδα, μας προφέρει τα 4 -απαραίτητα κατά την άποψή μας- Gigabyte για να μπορούμε, μεταξύ άλλων, να αποθηκεύουμε σε αυτό φωτογραφίες μας ή τραγούδια (έως και 500) για να τα ακούμε όποτε θέλουμε και μάλιστα, χωρίς τη χρήση smartphone -είτε από το ηχείο του smart watch είτε με Bluetooth ακουστικά. Τι άλλο να ζητήσουμε από ένα ρολόι;

Ποιότητα: Για να είμαστε σίγουροι πως έχουμε βρει ένα value for quality και money gadget, βέβαια, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε πως το «έξυπνο» ρολόι μας μπορεί να μας προσφέρει μια σειρά από διευκολύνσεις σε καθημερινό επίπεδο, όπως εκείνες που μας δίνει το smartphone μας. Από το να διαβάζουμε τα emails μας μέχρι να απαντάμε σε κλήσεις και να μιλάμε απευθείας από το smart watch -και μάλιστα, χωρίς ακουστικά και ακόμη και αν το κινητό βρίσκεται σε απόσταση έως 150 μέτρων μακριά από το ρολόι.

Οθόνη: Όσο για το ερώτημα πόσο μεγάλη πρέπει να είναι η οθόνη του smart watch μας, η απάντηση εξαρτάται από το γούστο και τις ανάγκες του καθενός. Το σίγουρο είναι, ωστόσο, πως μια μεγάλη, φωτεινή οθόνη των 1,39 ιντσών είναι ιδανική για να μην κουράζονται τα μάτια μας και φυσικά, για να έχουμε ένα περισσότερο στυλάτο αποτέλεσμα στον καρπό μας. Αν είναι δε και τεχνολογίας AMOLED, τόσο το καλύτερο.

Fitness: Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες των συγχρόνων smart watches, εκείνης του fitness. Ναι, ένα «έξυπνο» ρολόι πρέπει να είναι στυλάτο. Ταυτόχρονα όμως, πρέπει να είναι και ένας καλός «βοηθός προπόνησης». Να μπορεί να μας βοηθήσει, δηλαδή, να αναβαθμίσουμε το lifestyle μας και ένας τρόπος για να συμβεί αυτό, είναι με το να μας επιτρέπει να παρακολουθούμε κάθε στιγμή την κατάσταση της φυσικής μας κατάστασης αλλά και να προπονούμαστε. Με 15 διαφορετικά είδη άσκησης, 13 running courses, αντοχή στο νερό μέχρι και τα 50 μέτρα βάθος και μια σειρά από «έξυπνες» λειτουργίες, όπως μέτρηση οξυγόνου στο αίμα, μέτρηση καρδιακών παλμών και παρακολούθηση του ύπνου και στρες, το σίγουρο είναι πως το νέο HONOR MagicWatch 2 είναι μια εξαιρετική επιλογή, τόσο για αυτή όσο και για όλες τις παραπάνω κατηγορίες.

Στην τιμή των 199 ευρώ και καλύπτοντας όλα τα βασικά σημεία σε ό,τι αφορά στο τι πρέπει να έχει και να μας προσφέρει ένα σύγχρονο, «έξυπνο» ρολόι, το σίγουρο είναι ότι το νέο HONOR MagicWatch 2 αποτελεί την πιο value for money και quality επιλογή που μπορούμε να βρούμε σήμερα στην ελληνική αγορά. Με λίγα λόγια, είναι ένα ρολόι που αξίζει να ζει μαζί μας το 2020 και μας περιμένει να το ανακαλύψουμε τώρα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ


Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ