BAFTA: Το τρολάρισμα του Μπραντ Πιτ για τη βασιλική οικογένεια – Η αντίδραση Ουίλιαμ-Κέιτ (vid)


Στην απονομή των βραβείων BAFTA, ο Μπραντ Πιτ ήταν ένας από τους νικητές, κερδίζοντας το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου. 

Ο διάσημος ηθοποιός δεν κατάφερε να παραστεί στην τελετή απονομής, ωστόσο, έστειλε μια ευχαριστήρια επιστολή μέσω της οποίας αστειεύτηκε με το Brexit και την παραίτηση του Χάρι και της Μέγκαν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα. Η επιστολή του ηθοποιού διαβάστηκε στη σκηνή, από τη Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία παρέλαβε το βραβείο εξ’ ονόματος του Μπραντ Πιτ.

«Ο Μπραντ δεν μπορούσε να είναι εδώ λόγω κάποιας υποχρέωσης και μου ζήτησε να διαβάσω την απάντησή του για εκείνον. Διαβάζοντας την επιστολή ανέφερε “Γεια σου Βρετανία, μαθαίνω ότι είσαι πλέον μόνη. Καλώς όρισες στο κλαμπ. Σου εύχομαι τα καλύτερα για τον διακανονισμό του διαζυγίου”, μπλα μπλα μπλα», είπε η Ρόμπι και η αίθουσα πλημμύρισε γέλια. Στο τέλος όμως ο Πιτ επιφύλασσε ένα ακόμη σχόλιο για την παραίτηση του πριγκιπικού ζευγαριού από τα καθήκοντά: «Α! Και λέει, πως θα ονομάσει αυτό το βραβείο Χάρι επειδή είναι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα το πάρει στις ΗΠΑ» πρόσθεσε διαβάζοντας η Ρόμπι και κάνοντας ένα μειδίαμα επισημαίνοντας πως αυτά είναι «δικά του λόγια και όχι δικά της»

Παρόντες στη βραδιά ήταν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον που μόλις τελείωσε την ανάγνωση η Ρόμπι, η κάμερα στράφηκε αμέσως στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ που φάνηκαν να γελούν όπως φαίνεται στο βίντεο παρακάτω.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ