Άρης Πορτοσάλτε: Βίντεο από την επίθεση του Ρουβίκωνας στο σπίτι του – Τι λέει ο ίδιος (pics)


«Τρομοκρατική ενέργεια» χαρακτήρισε ο Άρης Πορτοσάλτε την επίθεση του «Ρουβίκωνα» έξω από το σπίτι του το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως είπε οι πρώτοι που είδαν τα αποτελέσματα της επίθεσης ήταν η σύζυγος και ο μεγάλος του γιος «γιατί αρχικά νομίζαμε ότι ήταν μόνο χαρτάκια».

«Είχαμε γυρίσει από το σούπερ μάρκετ και είπαμε να καθίσουμε να φάμε. Χτυπάει την πόρτα το γειτονόπουλο, τρεμάμενο το παιδί προσπαθούσε να μιλήσει, ότι έπεσε πάνω σε έξι επτά “μπαλακλάδες”, έπεσε πάνω τους, άλλος πετούσε χαρτιά, άλλος… Και κάποια γυναίκα ήταν ενδεχομένως μαζί τους. Πέταξαν χαρτάκια κι έγραψαν συνθήματα στον τοίχο», δήλωσε το πρωί στον ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Αυτή η πράξη είναι τρομοκρατική. Είναι ευθεία πράξη τρομοκρατίας. Ήρθαν κι έκαναν ένα πράγμα που ξεπερνάει και το κτήνος. Ήρθαν στο πιο ιερό σημείο. Δύο πράγματα είναι ιερά που σου μαθαίνουν οι γονείς σου, αν έχεις γονείς, αν δεν έχεις μεγαλώσει στον δρόμο. Όταν πίνει και τρώει ο άλλος, δεν τον πειράζουμε, δεν ενοχλούμε ούτε το ζώο που πίνει. Το δεύτερο είναι η ιερότητα της εστίας και της οικογένειας. Όποιος σου επιτίθεται στο σπίτι σου, είναι πέραν από το κτήνος, ή κάτι άλλο, δεν ξέρω…», πρόσθεσε.

«Δεν δικαιούται να πάει κανείς στο σπίτι κανενός. Δεν είναι όργανο του κράτους ο Ρουβίκωνας», κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο ίδιος ο Άρης Πορτοσάλτε αντέδρασε στα όσα έγιναν με μια ανάρτηση στο twitter, λίγη ώρα μετά την «επίσκεψη» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του.

Ανεβάζοντας δυο φωτογραφίες από τα συνθήματα που έγραψαν τα μέλη της αναρχικής ομάδας στους τοίχους της πολυκατοικίας όπου μένει, ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε λόγο για φασιστικά τάγματα εφόδου.

«Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνασε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο..», έγραψε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ