Αυτός είναι ο πιο cool τρόπος μετακίνησης κατοικίδιων


Η Honda παρουσίασε ένα ειδικό «καθισματάκι» ασφαλείας για σκύλους και γάτες.

Του Γιάννη Σκουφή

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε δίπλα μας αυτοκίνητα στα οποία κατοικίδια, κυρίως σκύλοι, «αλωνίζουν» ελεύθερα στο εσωτερικό του, κατάσταση που μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη. Αφενός γιατί το κατοικίδιο μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή σου κατά τη διάρκεια της οδήγησης και αφετέρου γιατί μπορεί να τραυματιστεί και να τραυματίσει σε ένα απότομο φρενάρισμα ή ένα ατύχημα.

Έτσι δεν είναι λίγοι οι κατασκευαστές που διαθέτουν αξεσουάρ μεταφοράς κατοικίδιων και σίγουρα η Honda έχει το πιο ενδιαφέρον από αυτό. Πρόκειται για το Pet Seat Plus Wan που εντάσσεται στη γκάμα προϊόντων «Dog Series» και είναι ένα καθισματάκι με διάτρητο υφασμάτινο κλωβό και σημεία πρόσδεσης για την ζώνη ασφαλείας για την ασφαλέστερη μεταφορά του τετράποδού σας.

Το τελευταίο έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Ιάπωνες -το Pet Seat Plus Wan είναι καταρχήν διαθέσιμο για την ιαπωνική αγορά- καθώς οι φήμες λένε πως η πλειονότητα αγαπά τα κατοικίδια τους όσο και τα παιδιά τους. Αξιοσημείωτο είναι πως στη χώρα του Ανατέλλοντος ηλίου ο αριθμός των κατοικίδιων είναι τουλάχιστον ο ίδιος με αυτόν των παιδιών και πως τα πρώτα έχουν το μεγαλύτερο μέσο όρο ζωής από οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ