Ενέδρα θανάτου στο Μενίδι – Οι πρώτες εικόνες και βίντεο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση


Αδίστακτοι κακοποιοί πάνω σε μηχανή τύπου enduro δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εν ψυχρώ άντρα λίγο μετά τις 8 το βράδυ στο υπαίθριο πάρκινγκ του δημαρχείου Μενιδίου, τη στιγμή μάλιστα που στα είκοσι μέτρα έπαιζαν δεκάδες παιδιά

Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του Policenews, το θύμα διατηρεί γραφείο κοντά στο σημείο που πυροβολήθηκε. Λίγο πριν φτάσει στο πολυτελές όχημά του, δυο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους που επέβαιναν σε μηχανή τύπου enduro και μάρκας KTM, πλησίασαν το θύμα και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Κατόπιν, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον μια σφαίρα στο μάτι, ενώ διατηρούσε τις αισθήσεις του παρά το σοκ της ενέδρας θανάτου. Άμεσα στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη μετά από κλήση κατοίκου που είδε την επίθεση.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα το οποίο μετέφερε στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”. Στο σημείο αυτή την ώρα βρίσκεται ειδικό κλιμάκιο του Εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ήδη γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών της ενέδρας θανάτου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες και βίντεο, λίγα μόλις λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση στο Μενίδι:

Διαβάστε όλα τα τελευταία αστυνομικά νέα στο www.policenews.eu


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ