Βοιωτία: Σκότωσε την κουνιάδα του με 45 μαχαιριές – «Μπήκε ο δαίμονας μέσα μου», είπε ο δράστης


Καταπέλτης ο Εισαγγελέας, δεν πείσθηκε ούτε από τη μεταμέλεια ούτε από τα δαιμόνια που επικαλέστηκε ο δράστης του φρικτού φονικού στο Στείρι Βοιωτίας

Μέσα σε κλίμα πόνου συνεχίστηκε στο Εφετείο Λαμίας η δίκη του καθ’ ομολογίαν δράστη του φρικτού φονικού που έγινε στο Στείρι Βοιωτίας τον Ιούλιο του 2013.

Ο δολοφόνος της 32χρονης Έφης μητέρας δύο παιδιών και κουνιάδος της, επανέλαβε αρκετές φορές τη λέξη «συγγνώμη» εκφράζοντας την επιθυμία να είχε τη δυνατότητα να γυρίσει τη ζωή πίσω και να μην έκανε όσα έκανε.

Για την αποτρόπαια πράξη του, να κατακρεουργήσει δηλαδή μπροστά στα μάτια του 2,5χρονου ανηψιού του τη μάνα του με 45 μαχαιριές, υποστήριξε ότι δε θυμάται σχεδόν τίποτα, μόνο αμυδρά τις φωνές. Είπε ότι η αδικοχαμένη γυναίκα ήταν αστέρι και ότι ποτέ δεν την είχε δει ερωτικά.

Τα όσα απολογητικά κατέθεσε ο κατηγορούμενος, ουδόλως έπεισαν τον Εισαγγελέα Αχιλλέα Ζήση που ζήτησε την ενοχή του «όπως κατηγορείται» για την ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στην αγόρευση του ο εισαγγελικός λειτουργός σημείωσε ότι δεν συντρέχει καμία περίπτωση μειωμένου καταλογισμού.

Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων και αναμένεται η απόφαση.

Πηγή: lamiareport.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ