Βίντεο-ντοκουμέντο: Έτσι λήστευε βενζινάδικα ο 29χρονος αστυνομικός


Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υπόθεση του 29χρονου αστυνομικού που συνελήφθη από συναδέλφους λίγο αφ΄ ότου είχε ξαφρίσει πρατήριο υγρών καυσίμων και όπως αποδείχθηκε στο παρελθόν έχει κάνει και άλλες ληστείες.

Ο 29χρονος αστυνομικός, όπως δείχνουν τα στοιχεία που έχουν δει έως τώρα το φως της δημοσιότητας, είχε «χτυπήσει» αρκετές φορές και κάμερες ασφαλείας τον έχουν συλλάβει εν δράση. Ένα ακόμα σοκαριστικό στοιχείο που έρχεται στο «φως» είναι ότι ο 29χρονος στις ληστείες φέρεται να χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό του όπλο.

Βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο προέβαλε ο ΣΚΑΪ, δείχνει τον 29χρονο αστυνομικό σε ένα βενζινάδικο όπου προσποιείται τον πελάτη. Μόλις τον πλησιάζει ο υπάλληλος, βγάζει το πιστόλι του, ακινητοποιεί τον υπάλληλο και τον αναγκάζει να του δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο.

Δείτε το βίντεο:

Σε άλλη περίπτωση, κάμερα ασφαλείας «έχει πιάσει» τον 29χρονο να ληστεύει ένα περίπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αστυνομικός φέρεται να είχε πάθος με τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια και αναζητούσε χρήματα με κάθε τρόπο για να μπορεί να παίζει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος αστυνομικός λίγο πριν τη σύλληψη του είχε διαπράξει δυο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννιά ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ