ΣΟΚ: Νεκρό βρέφος 11 μηνών – Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής κατά την εξέταση


Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί από τον πατέρα του. Ήταν 11 μηνών. Ο ιατροδικαστής εντόπισε στο αδικοχαμένο κοριτσάκι σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

Χωρίς να αναπνέει και χωρίς σφυγμό, διακομίσθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το βρέφος, που τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αγλαΐα Κυριακού: “Στις 16.02.2020 και ώρα 09.55 διεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ στο ΓΝΠΑ ‘Π. & Α. Κυριακού’ βρέφος θήλυ ηλικίας 11 μηνών, άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και εκλήθη ιατροδικαστής”.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της Αστυνομίας, το βρέφος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σήμερα (16.02.2020) το πρωί με εγκεφαλίτιδα, ενώ -σύμφωνα με τον ιατροδικαστή- έφερε και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του κοριτσιού, υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο -από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων- διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ