NBA All Star Game LIVE: Η γιορτή του «μαγικού κόσμου»


NBA All Star Game: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα γίνονται στη μεγάλη γιορτή του «μαγικού κόσμου» στο Σικάγο.

Το 69ο All Star Game του ΝΒΑ… κορυφώνεται με το ξενύχτι της 17ης Φεβρουαρίου, καθώς διεξάγεται στο “United Center” του Σικάγο το main event της «γιορτής» του μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τη «μάχη» μεταξύ Γιάννη Αντετοκούνμπο (Team Giannis) και ΛεΜπρόν Τζέιμς (Team LeBron).

Στην 3η «φιλοξενία» All Star Game από το Σικάγο (σ.σ. η πρώτη ήταν το 1973 και η δεύτερη το 1988), το ελληνικό ενδιαφέρον θα είναι και πάλι έντονο, καθώς για τέταρτη διαδοχική χρονιά το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεχωρίζει στον αγώνα που κλείνει την αυλαία του τριήμερου, ενώ φέτος όπως και πέρυσι ο Giannis θα είναι ο captain της ομάδας του!

Στην μόλις έβδομη χρονιά του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Greek Freak επιβεβαιώνει το στάτους του ως ο απόλυτος κυρίαρχος της Ανατολής στο ΝΒΑ. Από τα αποτελέσματα της πρώτης διαλογής των ψήφων για το εφετινό All Star Game, ο Έλληνας σούπερ σταρ συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο παίκτη στην Ανατολική Περιφέρεια και χρίστηκε στα 25 του αρχηγός της Team Giannis.

Ο Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε 5.902.286 ψήφους (πέρυσι είχε 4.375.747), ενώ ο captain της Team LeBron, ΛεΜπρόν Τζέιμς, είχε 6.275.459 (4.620.809 πέρυσι) στη Δύση, όμως ο Giannis κέρδισε 258 ψήφους στην ψηφοφορία των παικτών, έναντι 235 του ΛεΜπρον, και 100 από τους δημοσιογράφους, όσους και ο «βασιλιάς». Ακολούθησε «ζωντανά» το draft για τη στελέχωση των δύο ομάδων, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να ανοίγει τη διαδικασία για τρίτη διαδοχική χρονιά, επιλέγοντας τον συμπαίκτη του στους Λέικερς, Αντονι Ντέιβις. Ο Έλληνας σούπερ σταρ επέλεξε πρώτο τον Τζοέλ Εμπίιντ της Φιλαδέλφεια, ενώ όταν κλήθηκε να επιλέξει αναπληρωματικούς, πήρε αμέσως τον συμπαίκτη του στους Μπακς, Κρις Μίντλετον, που θα συμμετάσχει στο δεύτερο All Star της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, προπονητής της Team Giannis χρίστηκε ο τεχνικός των Τορόντο Ράπτορς, Νικ Νερς, παρά το γεγονός ότι το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή το έχει ο Μάικ Μπούντενχόλζερ των Μιλγουόκι Μπακς. Ο προπονητής των «ελαφιών» όμως ήταν πέρυσι προπονητής της Team Giannis στο All Star Game και οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν σε προπονητή να κάτσει στον πάγκο σε δύο διαδοχικές χρονιές.

Όπως ανακοινώθηκε από τη λίγκα, η Team Giannis θα φορέσει τον αριθμό 24 και η Team Lebron θα φορέσει το νούμερο 2 – τους αριθμούς φανέλας του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα, αντίστοιχα. Και οι δύο ομάδες θα φορούν ετικέτες φανέλας με εννέα αστέρια, που θα αντιπροσωπεύουν τον Κόμπι, τη Τζιάνα και τους επτά φίλους και τους συμπαίκτες τους, που απεβίωσαν τραγικά σε δυστύχημα με ελικόπτερο στις 26 Ιανουαρίου.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε την εξέλιξη του NBA All Star Game 2020 στο Onsports.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ