Μητσοτάκης για επίδομα γέννησης: «Στηρίζουμε την οικογένεια στην πράξη»


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter, επισημαίνει ότι υλοποιήθηκε μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτηση του στο Twitter, αναφέρθηκε στο επίδομα γέννας, η πλατφόρμα του οποίου άνοιξε το πρωί της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου και δέχεται αιτήσεις στο epidomagennisis.gr.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι εκπληρώνεται μία κεντρική προεκλογική δέσμευση, που έχει στόχο τη στήριξη της οικογένειας στην πράξη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρωθυπουργού για το επίδομα γέννας:

«Σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα γέννησης. Μία από τις κεντρικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις, που έχει στόχο να διευκολύνει τους νέους γονείς στα πρώτα έξοδα μετά την απόκτηση ενός παιδιού. Στηρίζουμε την οικογένεια στην πράξη!»

Δημοσιεύθηκε χθες (19/02) η Κοινή Υπουργική Απόφαση της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνας Μιχαηλίδου, του υφυπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη, του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, η οποία καθορίζει τη διαδικασία χορήγησης επιδόματος γέννησης (ΦΕΚ Β’ 490)».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ